各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
P記 $140
優點:價錢平,唔洗報名都入到
缺點:會sell(聽講只係頭幾次),多人到年宵咁

康文 $90學生 $180成人
優點:全港最多分店,唔會收皮
缺點:人多機少,多廢老大媽(睇地區)

Goji $2xx
優點:價錢平,唔sell
缺點:往p記方向前進中

Fitness First $6xx/1 club $9xx/all club
優點:class任上,因為係外資其他國家都有分店
缺點:價錢貴

Waterfall $3xx
優點:設施無敵,有羽毛球場游泳池小型golf場
缺點:得奧海城同太古兩間分店

Pure $1000 公司價可到7xx一個月
優點:王牌係yoga
缺點:價錢貴

其他隱世gym room $4xx-5xx
優點:少人唔sell,有d開24小時
缺點:多數集中係觀塘/港島區
goji 2xx?
p記見到咩1萬人免費玩,越嚟越逼,真係屌佢老母
Waterfall 奧運站真心正既 $300都唔洗
仲要有桑拿可以焗
奧運waterfall join2年2xx 淨gym (sales 會加送2-4個月)
通常新member 會送體檢+sell(可以唔要)
之後 都無乜教練會sell (除非你錯姿勢 不過同佢講唔駛啦 佢就會走)

利申: join左4年
舊同學玩開奧海城帶我免費一個月
我去左十次左右冇比人sell過
果度操啲人都幾友善

係最尾果次去走果陣問我滿唔滿意
Offer我250/月 簽兩年
太忙廢事浪費金錢冇入會
一say no就即該講歡迎隨時黎玩返
比左張卡片我
個體驗都算幾好

三年前
其實比人sell個堆都係新手/師奶呀叔
玩開既要考慮只係人流問題,雖然P記真係好撚多人
我窮能貪平先去P記
Pure 同 goji 邊有咁平
尖沙咀gogi繁忙時間沖涼冇熱水
leg press屋企附近嗰間有
p就做開 無人sell過
馬鞍山有冇好推介
邊間?
有無剩係比月費唔洗簽約
Goji日日打電話黎
唔撚續啦屌
我去過幾間都有 只不過唔係用餅
Waterfall 奧海城幾錢個月

佢地有公司價架
巴打係咪識人做到呢個價先
唔係
我有fd做IFC PURE
佢講過pure會同某d公司合作俾低少少既offer
事實上我個間又包埋
只係我揀左24小時gym先放棄
巴打TKO P記做?多唔多人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞