各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
仲有一兩間穩世GYM係香港仔話無
唔想曬錢操嘅朋友可以試下玩calisthenics

照可以大隻 又唔會大大份

講真
6-8點呢D PEAK HOUR其實度度都好多人
只係程度問題
你想得幾丁友仔無乜可能
腳難操

上身點做都係會薄過器械撚

做厚都要一星期一兩日去gym 做下
一定唔夠做gym嘅人厚 但鋼條都好有型
P記冇140啦宜家
一星期搵兩日去康文操手同腳都夠,慳好撚多
p記係好撚多人

但佢好近我屋企 已經無敵左
諗緊玩唔玩pure
但corp rate都好貴
定行遠兩步好? 平兩舊
你估呢2 間少人?
有冇啲咩隱世gym推介?
觀塘九龍灣呢頭有冇?

觀塘好撚多啦
淨係馬會個邊都唔少
係唔係有政府貼錢先有免費呢個offer?
如果係 一個免費會籍 p記抽/賺幾多?
中環goji點睇
真心唔識
講一兩間嚟聽下
公司既野就真係唔知
我淨係知我地Sale係做義工幫佢地登記
我報嗰陣
個sales仲話 如果我有朋友要報嘅話搵返佢
我仲以為有得抽

不如你聽日問下你manager 個免費plan係點運作 解答下大家嘅疑問
唔知你掟舊膠做乜柒
我講緊價錢無啦啦講乜鳩呢2間少人

你要講人數咪照講囉
夜晚多人程度我唔覺WATERFALL(康怡,下略)比FF PURE有優勢
PURE FF 人多但器械都多
WATERFALL都成堆呀叔呀伯夜晚係到磨
對比返器械使用率WATERFALL唔好得PURE FF幾多

FF PURE COMMERICAL位開
LUNCH去做又得 朝早做完行幾步返工又得
大家都有加價但係係WATERFALL加價個RATE係高左
咁對比起PURE FF都係差一兩舊就好明顯選FF PURE唔選WATERFALL啦

咁當然你係正OLYMPIC返工就首選WATERFALL啦
但係計其他返工LOCATION, 俾多一二百pure ff罷啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞