各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
Goji Mk tst 收工時間多人多到Mk physical 咁
油尖旺係咪冇一間係清泉?今日上去pure 睇 地方係幾好 不過價錢就真心貴 臨走個陣有個member 同我地傾計 話最近pure走左唔小客
平過我家陣喎
不過我自己宗旨都係月繳行先,年期愈短愈好
一年都可以,三年
我當佢唔執啦,我自己都可能想玩第二度/第二樣架嘛
師兄 你最後有冇join到pure fitness??
咩價錢??
有冇pure fitness sales 黎報下價
Pre pay 皮幾野
最平mk one club fitness 9xx per month
最貴ifc one club fitness 14xx per month
其他大家自行腦補
goji係撚咁sell on99
新手做gym推薦邊間
康文署

啱做先再諗
依句真
養成一星期最少做三日習慣
如果唔係,你join club都係浪費金錢
Btw新手做gym應該做咩樣訓練,網上文章教學不一致
想問油麻地或者旺角有邊間推介?
到咗夏天 Waterfall 根本係高溫做gym

有一半嘅機係個商場位置;冷氣唔夠都算,擺幾部風扇出嚟做樣,風扇唔夠cover 幾部機嘅地方,無風扇嘅地方做1~2 sets 已經大汗搭細汗,真係以為自己係桑拿房做gym
問吓自己目標係乜先
想減肚腩 同埋瘦大脾
咩公司咁好
石門果間幾錢?
望下 #1 #2參考下
減肥/增磅 4 (Beginners' Guide)
https://lih.kg/1071429
LM
4月30日前,我問到$260 one club包巾
冇join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞