各大健身室價錢

1001 回覆
486 Like 16 Dislike
Anytime
柴灣個間有無巴打玩緊
我每個星期日下午2點鐘左右去 基本上都無咩人
貪佢星期日下午無人唔駛等power rack先去操腳
你老味p記
我平時係3點去
今日諗住夜啲去 9點
點知9點仲多人過4點5點放工時間
go24 無得輸
我入會嗰時遇過一個女sales
佢話佢18歲開始做p記 依家廿中
又肥又矮想sell我 完全冇說服力囉
前排join左all club
淨係做過黃埔
不過我係返屋企食埋飯九點個啲時間落去做
唔多人
好少可要等或者要輪
啲人都好nice
雖然個朵臭晒,但我自己做咗一年都無乜嘢
想問waterfall係咪太古同奧海城都有泳池?標準池50米?冬天d水暖唔暖?
係FF做開想轉pure
但係pure 12xx 仲要1 club 真係有d貴
睇見d人係度推薦waterfall就心諗做乜9

年半前join左奧運嗰間
初頭望落好似環境ok,但做落先發覺有問題
問題就係d人愈黎愈多,等機等到燥既情況愈黎愈多
咁撚大間健身室得一個深蹲架都唔知做乜尻,根本就唔撚夠
你估一星期一leg day就代表少人用咩,多到你超乎想像

有d三,四條友用同一部機吹水多過做,都唔知係度圍爐做乜撚,阻住地球轉

重有d呀叔得自己一支公又霸晒成部機,抖又抖得耐
試過叫佢share,佢屌尻翻你轉頭,問你隔離咁多部,點解係要用佢嗰部
係要屌柒翻去先得,話要操哩舊肌肉既機已經用晒,差你哩部呀,撚樣,有本事咪撚停做撚晒咁多set佢,屌你老母臭西

你以為有桑拿焗就好爽?
實情個個有病先會入去焗,等自己快d好,根本就係毒氣室黎

所以我奉勸咁多位唔好再join奧運間waterfall
試過叫佢share,佢屌尻翻你轉頭,問你隔離咁多部,點解係要用佢嗰部

企喺佢面前啤鳩佢 好快走
waterfall真心愈黎愈唔掂,加價個RATE勁高,又冇corp rate
要選選FF PURE罷啦
waterfall 呢D垃圾都吹奏
泳池要另外收費,成個池逼滿呀婆呀伯,好難游。
同埋係暖水池
太古wf都有個癲佬
落公園操 0$
Pure lunch time多人到嘔
同問
公園
$0
認真講句,如非 aim at bodybuilding...成日公園操個d 師兄身型一d都唔失禮
唔操都係$0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞