iPhone XR 討論區(8)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
有冇人up左做最新既ios?
有冇咩大bug
我諗你地誤會哂
我諗巴打係講緊有時無得用faceid解鎖,一定要手動打密碼
有時係會咁,好似係安全問題
iPhone用 intel soc 起碼2021先有5g,會唔會太慢出
有冇巴打部XR用得好唔順 轉APPS會卡吓卡吓咁
官方唔出膠套皮套
依定淘寶終於有xr專用套 仲有埋apple logo

【我在淘宝Lite发现了 苹果xs max皮革手机壳原装 iphone xr保护套真皮防摔8plus官方正7, 一起来看!】https://m.tb.cn/h.3wiVvAa 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥GFgPbFN45PV¥后咑閞👉淘♂寳♀👈

【我在淘宝Lite发现了 苹果xs max官方手机壳 iphone xr原装硅胶保护套 8plus防摔i7正品, 一起来看!】https://m.tb.cn/h.3wi5G1B 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥ZG5sbFNUgmL¥后咑閞👉淘♂寳♀👈
幾多錢
應該mon貼問題,我都用全螢幕貼但冇問題
長期開著低電量模式都好撚順,玩手機game開低電量模式都一樣好順
$288 你接受到?
$258 香港官網價
我買 Crashguard NX
厚就係厚,手感都唔太順,要慢慢適應

不過要喺裸背 同 防撞 之間平衡
我諗得犀牛先有
同埋 Crashguard 可以自己配顏色,算係為又粗又厚嘅外觀加唔少分
皮果個好似幾正 不過唔知會唔會用左會唔會好厚
用緊部7舊電倒水咁倒 心郁郁諗緊出xr定出x
有無巴打用官方clear case
想知體驗如何
減300 128 6599入手
+1 上星期出
XR冇懸念
等睇有冇巴打wc左包膠 好似幾正
核電真係好吸引
以前iPhone 6叉滿100%開埋低電量都要帶定尿袋
而家啲電任用唔嬲,慳住用仲可以兩日先叉一次電
用緊膠case 唔錯
皮應該都無伏 睇用家圖啲位都cut得唔錯
怕佢黎到同相有好快出入偏晒色
早排比IG D廣告吸引入左去個全部英文既網買case
諗住佢又話咩運過黎以為外國貨
點個收左發現係淘寶貨黎屌你,差唔多成2舊水
嬲到爆炸騙徒手法層出不窮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞