iPhone XR 討論區(8)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
巴打,我見你上個post話換咗mon,想問你係邊間換同要幾耐時間?會唔會del晒手機啲資料?
正常係唔會del資料,除非拆爛咗你部電話。最穩陣都係backup定。換mon等兩三個鐘度,如果你晏咗去就要第二日先有得攞。我上次apm換
唔該巴打!但換咗有冇好啲?
巴打想問係咪喺Apple入面換都係即日有得拎返?啱啱跌爆左😭
珊瑚色ge你係用咩殼
大陸先有 香港未出
點解唔用透明?
部機抽返嚟 小弟覺得太女性化 想用case
128gb 幾錢?
有好啲⋯⋯但都唔係解決哂個問題,個問題細咗咁囉 早知有呢個問題唔買XR
如果你book嘅時間係夜晚8點之後應該要第二日先有得拎,淨係換mon
記得俾張相個天才睇,如果唔係隨時又hea九你話無事叫你走 因為apple store啲燈光係會令你比較難睇得出啲mon嘅問題
買一送一豐澤狗?
件事係咁
親戚買咗部XR俾阿嫲用(係 留意返 係阿嫲)
阿嫲發脾氣話唔要 佢根本連iPhone係乜柒都未知
所以想放返出去寧願換返啲錢俾佢用。

好似放親機嘅都係仆街咁
永遠唔會有人信你噏乜
我自己都仲係用緊i6 plus

總之就唔係炒家 唔係買一送一拎返嚟
講大話鳩噏就冚家鏟
我諗起義不容情一開始,幾兄弟夾錢買部冷氣機俾雲姨嗰幕
有冇人係換機買XR?
拎住部6想去apple trade部XR,邊間冇check得咁仔細?

Dcfever好多出完價 Whatsapp佢又已讀笠水
唔好話$5800 $5700我都即放
廢事拖住部機喺屋企又冇人用嘥哂
我訂左個devilcase 抗衝擊case 但未到
琴日幫老婆trade機
6s 都有1495
埋單xr 64g 都係5004

都幾滿意
個mon大好多,睇片煲劇都好滿意
想問一下,邊隻無線快充好用?
最好XR 同小米mix2s都用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞