iPhone XR 討論區(8)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
Update 左12.1.3好似收得差左
same
你有無覺得易lag左
想問trade in剩係得64G,定128G都可以?
所有gb數都得 都係加錢上去姐
AC+ 最好用既case
amazon
12.1.3 無12.1.2咁順
部機12底買,之前夜晚可以keep 住1%電都唔跌, 但前晚開始, 一晚可以跌10%, 無裝過新apps, 買機到而家未update過, 12.1版本, 已經用低電量模式, 電量係唔用嘅情況下都會流失, 真係唔知點解
Siri玩野?定係你開左background app refresh(完全冇用 熄左佢好過)
一係whatsapp個垃圾background backup...你咪用佢 用返icloud backup whatsapp仲好
Same
App refresh 一早關左, 講起我又好似唔小心開左Siri, 點樣可以完全close 佢?thanks
To disable Siri on your iPhone running iOS 10, simply go to Settings –> Siri, then simply toggle off “Siri” at the top of the list.
感激
話說大家覺唔覺個mon好似好黃咁
計埋今日用咗四日咋
不嬲都係偏黃少少,勁黃嗰種就唔正常
咁又唔係好黃既
係睇白色字或背景嗰陣有少少黃唔係好慣
不過都接受到既
Apple台問呢個問題?梗係去馬

認真:如果主要係攞嚟打機xr真係好,電係幾襟,不過有陰陽mon
我覺得買得過
買咗黃色機
真係好靚
我意思係機身顏色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞