iPhone XR 討論區(8)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
真係無咩問題喎,點講啫
毒撚打機用呢部真係一流, 真係唔知伏起邊
其實部機除咗價錢貴咗啲之外真係冇咩伏
陰陽mon囉 , 重要無得搞啊...好多機都有..
你啱, 純打機又的確唔會留意陰陽mon
咁我好彩, 唔中
但點都好過睇OLED, 又怕睇壞眼又怕烙印
IPHONE呢D機可以幾年唔換
我上一部6SP仲係又快又順
你部xr個mon最底個位置無黃黃哋? 我上一部都係6s, 有對比先覺得xr伏
唔多覺
比起6SP, 粒U數據上快左, MON大左, 但體積細左, 唔覺有幾伏
而且好少會對住全白色既MON既黎睇電話
我就成日會見到白色底
或者要較60%光以上, 下面先睇落無咁黃
閃魔
佢有冇check 你有冇係外面換過電?
唔係 我已經貼左閃魔防藍光
【闪魔iPhoneX钢化膜xs苹果XSmax手机钻石膜XR全屏iPhone x膜全覆盖蓝光xs max全包边xs玻璃防摔ipx手机保护膜x】https://m.tb.cn/h.3Gqtkjb?sm=627dc0 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥htdzbHVL88z¥后到👉淘♂寳♀👈
貼完會變尿皇MON
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞