iPhone XR 討論區(8)

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
我去街鋪同蘇寧都有offer 呢個package
呢個真
用開X轉XR會覺得膠清
用耐咗會慣,同埋有啲Apps優化/最適化得好就會好清
垃圾蘋果動新聞,Facebook果啲就膠清
由6s 轉Xr

鏡頭更加突
冇3D touch 好唔習慣
控制中心由下面向上拉變左右上角向下拉
搞到我成日搞錯,不過過一排會習慣
face id 側瞓解唔到鎖
側訓真係解唔到 朝朝想unlock睇msg都起坐起身先
消費者研究機構CIRP的一組數據顯示,在美國最暢銷的蘋果新iPhone依然是iPhone XR,占總銷售額的近40%,而iPhone XS系列合計佔比僅略高於25%。
這組數據還指出,iPhone XS成為最不受歡迎的新iPhone,且iPhone XS Max的銷量都是它的2倍,考量到未來XR會以更大的幅度超過XS Max,甚至可以假設賣出4支iPhone XR才可能賣出一支iPhone XS。
真係唔知 facebook 咁撚大間公司係度做緊乜
瞓住正面都有唔細機率唔得,唔知會唔會用得耐少少就ok
用耐咗會認到
訓住正面唔得應該係距離問題多,放遠少少已經得
我用左成個月每朝側訓都有9成機會唔得 但夜晚側訓個陣又好正常 唔知點解
咁我寧願買xr/ max 都唔買Xs 啦,xr 性價比高好多
Oled mon 電話用途唔太大,反而食電咗,同埋睇到眼攰
3D Touch 好快適應,如果遲下haptic touch 開多啲功能真情可以取代埋
側面無解?
你啱啱訓醒眼未爭大呀?
打側部機?同塊面parallel
咁呢個我唔肯定 諗緊好唔好側訓set多次face id
其實訓喺度玩都對眼唔好啦
你側瞓部機應該都自然會一樣側
會唔會係枕頭食左你一邊面
個輪廓太過唔一致所以fail?
我係打側晒 因為平時臨訓前會打側訓睇陣書先
呢個我又覺得唔會 因為夜晚我都係同一個姿勢咁打側用電話
慣左 都好多年 條頸有時都酸痛 不過冇以前玩到咁夜
你打橫部機咪唔得
但係你側瞓部機又打側係解到鎖喎
普通透明膠套。都幾好用。
反而我洗面要整起啲頭髮同瞓醒覺都解到鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞