[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
cls
仲有幾個鐘
屌你老母F-86D
未睇
真係出左噴射機?
兩隻添
J7W2
點解可以咁撚好睇,瞓唔著了
係出都出Me262啦
點會出二戰後的機種
因為穿越嗰個洞對面嘅世界時間都向前緊
所以過咗幾年平行世界日本有F-86D好正常
雖然理解到 但感覺架f-86出黎真係為氣氛而出 希望有二季/劇場版講多啲日本既野
睇晒12集都唔知佢講緊乜
6個女角淨係記得3個個名
每集淨係為咗睇畫面同聽聲而睇
依套應該唔會出到第2季呱
咁就重睇啦
每集都有1個主題 又唔係講大道理 要明應該唔難
第2季就一半半啦 手機驚都有5隊人
每隊都有自己既故事 要出第二季一定唔難
簡介:
在一片荒野的廣闊世界,突然從天空降落下各種各樣的物品。
它們急劇地改變了人們的生活,尤其是飛機帶來的影響最大
那之後,世界的潮流轉移到了天空。時光流逝——
被人們雇佣的保鏢部隊“壽飛行隊”, 與嚴厲的美貌女社長、不靠譜的現場指揮官、有工匠氣質的整備班長等充滿個性的同伴們一起,為了守護客戶的重要貨物,今天也要同隼號戰鬥機翱翔長空

其實都講曬,本身好地地做緊保鏢
之後就係有人想霸曬個所有野
係唔同地方搞事,主角隊d人物同佢地慢慢有交集
由唔多關事,去到上集講,終於有戰鬥既理由
好多野冇解,都係順住潮流駁落手機game度慢慢做掛
但跟番簡介都係日常多
空賊勢力繼續係度,洞又係會繼續出現
去番原本咁樣
Kyrie擊落魁句對白好正
我睇動畫好少睇完簡介先睇都係因為水島先睇依套
畫面同音效真係做得好好
少戰唔識坦克但係12話入面啲對白都會解釋下唔使等熟肉長篇解釋我都明啲坦克有咩作用
但係依套唔識戰機真係唔知啲機有咩分別

一路睇都明佢地係僱傭兵咁嘅角色做咗10集
但係去到最後依兩集突然出現個洞突然間就同個玩魔術打
キリエ前1集定2集講佢地到底為咩而打
我都心諗,係囉打咩呢?
要駁落game就咁多嘢賣關子咁依套動畫做出嚟好浪費
明明有咁好嘅水準
佢有機會出第2季先再播之前重睇一次
好好睇
建議你睇睇人地啲分析
emma好強氣
zara+reona
Emma個眼神
zara 上機前飲酒
了reona私奔
百合好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞