[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
有啲圖靠手動開技成功反勝/拎3星係幾爽,雖然主要都係自動game
我洗唔洗清人
自動永遠都慢少少,而有啲圖好在乎果一兩秒嘅時機
係,雖然有時一下打3部得果唔夠一秒,人手都未必出得切

why you tho captain
but still
good Anakin, good
3000演習分換定係抽
抽,想搵個回避型or千花拍艾瑪
結果可以下放二星隊長去二隊
隊長對美腿
good Anakin, good
係,尤其係3星啲技唔少都唔錯,數值本身都高啲
我有隻1星上4星嘅remi,感覺上連2上3嘅yuka都比唔贏...更加唔好講3上4嘅eru,贏幾條街
而家要做兩架一式隼俾隊長同酒鬼
當然唔排除係我唔識分邊隻1/2星勁所以練錯啦
只可以話依家隻game開左無幾耐,基本剩係知有3星上3星,1/2星暫時都無咩人分析
you have plane
無差咁遠,白值你當少一個星等咁
即係二星上四星等於原生三星,仲多一招技
其實低星原本係有優勢,但暫時無乜石,想抽一星黎突破都難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞