[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
未計課金買果堆pack送一大堆料
pancake出擊都會送,材料純粹靠出擊數堆
而出擊可以靠買油堆,所以到頭嚟重課係可以解決一切問題
依家換左3回1攻2機感覺上勁啲
機動唔係隻隻都岩擺前面,前排無回血/盾之類真係好易死
最岩做前排嘅機動就係chika,而我自己果兩隻都係後排角嚟
每日都要忍手唔課金好辛苦
頂 係喎
一樣名 唔同樣
頂非州人同窮人連game都玩唔到
想解個新手任拎5000排位紫電都打唔到
點拎 打圖?
咁課我都只會課必3啦...平時課嚟抽真係頂唔順
我靠推圖拎石然後狂抽卡,之後賣啲1星角去換角色碎,再用角色碎去買鍾馗碎片
點解唔就咁打 hard
鍾馗果兩張hard一個5萬5,一個5萬8戰力
仲要飛機部品出率低到乜咁,哩排刷隼一兩日12場都唔見1個
果啲1星角色我又無興趣升,有得換何樂而不為呢

當然最主要都係鍾意ロイグ想快啲比架專屬佢
應該4萬8左右可以打,反正退出只係扣1燃料,可以試下挑戰
呢隻驚d 人設幾好
我5萬1先勉強打到5萬4~5萬5
好彩抽到3星啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞