[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
原有已經有咁多goods
https://kotobuki-anime.com/goods/
有得升4星都盡量放上場,至少多招技
同埋唔駛俾佢位置限死自己,我自己都用補助放前排,我諗攻擊都可以放前排,係回避唔可以放後排啫
唔理 pvp,我覺得有愛最重要,hea 玩睇下囡囡就得

原來佢入面有著褲
咁多goods
想睇佢食pancake
你同我一樣
我果陣又係等個必3券出多隻想睇下點組隊好,結果出左重複,即刻無mood
就係因為咁所以我到最後都無課金

當然依家再諗返,雖然出重複但隻重複係我鍾意嘅,叫好過無啦
60張普通圖全部3星晒
暫時差9張困難圖

新手一問 應該造新飛機定強化97式
用既飛機部品唔一樣,無衝突架
我有強化一架97式,反正有排都唔會6個人都開專用機
原來分開計 我仲升左隻隼1次
係灰啲,所以我仲猶豫緊課唔課好
5星+4破
有愛
5萬4左右可以清晒normal
另外正常情況下我覺得5萬4應該清唔到最後一個嘅12圖,我好彩有3隻紅色嘅原生3星咁岩match返個有利色
唔係應該打唔贏對面6萬
hard最高7萬5,唔知幾時先打到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞