[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
隻game先開左1日我又唔想咁快下定論,睇下以後活動會唔會送多啲素材囉...
不過笨大
坦白講見到隻驚有自動券都知係咁上下,唔急嘅慢慢肝算...
btw你肝得好快
隻GAME 好似廢GAME底但要你扮控制咁, 首抽完之後日日LOGIN睇睇有冇新野,

動畫好過隻GAME好多..
與其組同隊,我覺得應該都係要跟返色去組,岩色感覺上差好遠
我唔燒石,玩一陣就無燃料
然後睇下演習全部都唔夠打
點解你地可以咁肝玩到無燃料
睇嚟自己真係玩得好hea
咁迴避型係負責坦傷架嘛,唔係佢地死先要佢地托咩
要保命我覺得技都好重要,睇個攻略網佢排SSrank嘅迴避型技都幾勁
咁前期開荒當然係一隊主力集中資源咁升就算,哩啲後期啦
同星等既話擺其他型上前面好似仲快爆
同埋迴避型唔一定機動性高,迴旋嗰d唔夠人黎一直俾敵人咬尾
迴避只係減傷
因為機動高可以咬返人尾,少d俾人打
迴避只係減傷
有d迴避識自補都幾捱得
但有d迴避明明自己就渣,技能仲要去挑釁人
我自己有隻3星嘅エル,招技可以上盾,本身又高血高迴避,生存性比起其他人好好撚多
不過機動肯定低啲,相對上真係靠減傷同血去硬食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞