[一月新番]荒野的壽飛行隊[水島努監督]

959 回覆
17 Like 3 Dislike
架機個引擎咁鬼嘈,個口唔對住個mic講野嘅話,對面會咩都聽唔到

不過依d同少女與戰車班女係坦克入面飲茶一樣都可以選擇性無視
呢個我又可以答到你,係有機會做到的。

只要出面加多一個收音 mic,做一次 inverse 係可以消除到背景既噪音,可以參考一般機場 ground operator 既 ear protection equipment,又或者上去 amazon 搵下 electronic earmuff 就有相關既產品。

不過條女要唔要叫到 100分貝,對家先聽到就唔知啦。
呢啲嘢就算啦
都唔期待佢交代
最緊要空戰做得好好睇睇
無既,只係細細力笑下咪算囉,話佢啱又啱唔晒,錯又錯唔晒。
套野其他detail位做得好,依d細節就冇所謂啦
配合ace combat7一齊服用 效果加倍
AC7配隔離套超級系好似啱D喎
如果Area 88有重製就好
戰區 88 重製過啦,感覺上係 3D 流到仆街,架架戰機好似 d 蚯蚓咁,識伸長縮短…

我情願佢 HD 化三套 OVA。
機size還好
當年明顯3D技術唔成熟所以想佢而家再重製
監督係今掛勇 其實已經做得唔差
Arcade
War Thunder RB
隔多幾年可能會好 d,上次 remake 實在太趕客…

故仔其實無乜問題,係配樂差少少,成日覺得佢係 under budget 去做。
[edit] 不過 manual engine control 都係有啲繁複
史大林防火木
連bgm 風格都好有少戰風格
Simulator Battle
今集敵人係零戰先咁輕鬆
你話遲下出F4F,F6F嘅話,射到2046都未爆
以為第三飛行少女隊
水島努係咪要等到完左少戰先得閒
睇慣macross果啲超級系戰機覺得打得唔夠激
呢套都唔係講華麗架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞