堅稱黑人智商先天比白人低 諾貝爾獎得主被剝奪頭銜

275 回覆
852 Like 21 Dislike
btw 你漏咗講班同志呀
大愛平權
如果有data 同 research support 佢點講都冇問題
嗰班閪人就係不願面對全世界開始搬亂反正嘅現實
侵侵同彭斯成個人棟喺度畀左匪屌都冇所謂
因為班閪人點屌都改變唔到佢哋係總統呢個現實
啱 我地Asian理應同黑人女權睇齊 齊上神枱
佢地不如bam埋全球智商排名啦
好多唔太嚴謹既討論
話東亞、印度裔IQ高於白人,
在美國入大學率亦高於白人
好少有人話歧視

講返轉頭
美國西裔在人口統計上有獨立分類
佢地個入U率都較非由西裔白人為低
唔通又用DNA解釋?
所有差別對待都係唔正確,包括set低門檻for黑人,同set高門檻for亞裔人。呢啲都係「左膠」同「右膠」造成。

講番題目,我唔係太認同要剝奪頭銜,但我唔明,證明黑人先天比白人平均智商低,對社會有什麼好處,正如證明亞裔人比白人生得樣衰,然後點?

如果話黑人先天智商低,咁set低佢地入學要求反而變得合理,因為佢地真係比人弱智一啲,係弱勢社群,咁右翼又有乜好嘈。
如果佢講成白人天生智力比較高, 咁可能又無問題
就好似你話:
黑人天生運動細胞比夠強, 冇人會插係
但你講白人天生運動細胞比夠弱可能會比人插死 (當然白人冇咁玻璃心)
先唔討論左唔左膠
"進化"係錯誤翻譯,演化係無方向,你最多話整體上生物複雜程度增加
bill burr係用棟篤笑黎玩歧視笑話
不過又真係玩得好正
冇咁既能力又俾個位佢令其他原本合資格既人冇得入係資源錯配
最後如果因為咁個課程要更改去就番能力低既人更加係錯上加錯
obama好似係mix
我睇過研究係分析美國唔同種族既智力分析
當中係有講住左好多代既分析
始終都係東亞人最高,其次白人,之後先黑人

你聽到東亞人、白人發明野、拎獎係完全唔會覺得出奇
但黑人...?
人類會因為左膠大愛走向滅亡係必然
除非有權力嘅人敢於反抗膠毒
好似侵侵咁
聰明嘅走晒,得返班弱智係到,弱智又鍾意生仔,結果弱智就越黎越多 然後左膠話佢地唔係弱智,但佢地國家又接收晒班聰明嘅走,結果非洲依然一pat屎
以後醫生驗到人地生弱智都唔准講
左膠:做咩話人生弱智仔?
人地有人權,你好唔豬重人
羅德西亞先係

佢地智商低但體格好
不撚嬲啦
咁公平不如奧運分開牙買加短跑
唔好畀佢地同其他國家心種跑啦
傻鳩左膠
如果人地有研究證明到,憑咩拎走人地個獎?
好撚慘
大家心入面有個譜但唔敢講出黎
佢一講就俾人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞