堅稱黑人智商先天比白人低 諾貝爾獎得主被剝奪頭銜

275 回覆
852 Like 21 Dislike
話黑人跑得快都唔得
因為佢覺得你高佢地淨係識跑
左膠
重有人地講緊黑人智商平均值低過白人
垃圾記者食走個平均呢兩隻字
差好撚遠架
Giordano Bruno因為日心説比人燒死
Watson and Crick
以前支國d食唔肥既
大部份餓撚死哂

淨返d食幾多肥幾多既現代[劣種基因]
好少呢類研究
佢係咪某d實驗或者基因研究入面,得到呢個結論。如果係,咁無理由去取消佢個奬。
講事實都唔得
女人發育比男早
睇Bill Burr 棟篤笑講
https://youtu.be/RaxOcESdsLk?t=61
似乎話佢地天生肌肉強係有機會話你岐視既

唔知係咪真,但有都唔出奇
如果研究結果係黑人比白人聰明就唔會有問題

達爾文提出進化論,然後大愛膠正義膠好明顯咁反其道而行,引領人類退化
未進化哂 智商梗係低 咁都有錯
咪撚玩啦
諾貝爾和平獎同諾貝爾科學獎根本唔同層次
攞和平獎唔洗聰明都攞到 相反科學獎係真正體現智慧要攞到根本好難
睇下從來未有黑人拎過諾貝爾科學獎就知
根本黑人就係蠢
經濟學獎好似有黑人
講黑人體格好運動力比白人強係咪岐視?
有D嘢事實就係事實,真話都變不能說出的秘密
不嬲講緊平均值
根本冇人話過所有黑人都低iq過白人
班白左不學無術曲解人地意思連其本統計學概念都冇
學術自由
華生突破盲點
左膠表示:
眾生平等
講平衡值都唔得
白人黑人黃種人乜人所有能力應該都一樣
好似打機咁,d 起始能力preset 好個個人一樣
任何差別應該全部靠後天

呀sor9y 任何人後天努力完都應該表揚
唔應該分高低令人有挫敗咁
所以後天差別都唔應該有,唔可以評分,唔可以有高低
啲黑奴嘅自卑程度呀同啲蝗蟲差唔撚多 話佢一句好似打劫左佢
應該捉晒班傻閪呀困埋同一個國家 /人道毁滅 就差唔多!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞