堅稱黑人智商先天比白人低 諾貝爾獎得主被剝奪頭銜

275 回覆
852 Like 21 Dislike
剩係攞南非出嚟講已經足夠支持佢嘅論調
??
一向都觀察到白人普遍IQ輕微高過黑人
基本上無異議
啲人爭議嘅係原因
[華生突破盲腸] 黑人智商比白人低,竟然有基因證據?
https://lih.kg/981593
走得太前
同圖寧一樣
俾垃圾價值觀批鬥既受害者
就嚟連話黑人係黑色都唔得
雖然佢話黑人智商先天比白人低係無錯
但呢條友本身都係仆街啦 佢係因為無落人credit而攞咗人地張影到dna結構嘅相黎出research先攞到諾貝爾獎咋
死蠢
講白人IQ較黑人高 咪得LO
你講黑人運動能力較強都唔會講"白人運動能力先天比黑人低"啦
呢個po 個個都係鳩up
係既你post幾篇論文出黎學下野呀
DNA結構發現
人類基因譜計劃
人地真係唔洗care呢啲濕鳩title
我講緊話黑人智商先天低過人個班
sor
隔離有人嘗試咁做

[華生突破盲腸] 黑人智商比白人低,竟然有基因證據?
https://lih.kg/981593
見#10
笑4
不遺餘力歧視自己
佢只係講左普通人跟本唔敢講出口
但連登仔日日上討論區講既說話
其實呢個係遺傳學嘅研究理論,大愛左膠如果唔滿意,不如佢地自己fund 啲research 嚟做,嘗試證明兩批人無分別,而唔係唔俾人講佢個理論同結果
話黑人智商低就係講事實要撐
其他人講事實撐女人智商高就負評
兒登仔
黃種人天生骨架比黑人白人更矮更小=歧視黃種人
講事實都唔得 戇鳩鳩
除了種族議題外,華生也曾批胖子「讓人看了很不舒服,不想雇用他們」、對於所有「相貌不佳的女性」、「愚笨的人」,應該以基因工程來治療等爭議言論。

呢啲觀點
自己友嚟喎
成班白痴仔連條友啲literatures都冇睇過,基本遺傳學甚至科學知識都冇就爭住出嚟話講事實講事實
你檢驗過啦咩?
寶藥黨同你祈福你係咪又信?
如果呢班人代表黃種人 咁黃種人嘅智商都應該唔方高得去邊 唔怪得倫敦金長做長有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞