我敢講,冇人可以贏到張衛健做嘅孫悟空

239 回覆
810 Like 48 Dislike
小學低年班咋
仲要好似隔咗成年先播
所以一開始睇西遊記2果時唔係好認到
好想睇原班人馬拍續集
我記得好似有twins
一定拍唔出個味道...
八戒果種自私 沙憎果種薯頭腦無怯場 好難再要佢兩個拍出黎
江華戲路多可能都拍到 但都無拍好耐
On撚9 你當依家係馬騮模仿大賽咩
柒就柒啦
要似馬騮去搵阿笨與阿占隻馬騮拍好過
雖然你講既嘢我好同意
不過笨與占嗰隻係猩猩
唔知點解
雖然佢幾年拍咗好多好戲仲拎埋視帝
但反而我覺得而家黎耀祥做d正經角色冇當初佢做豬八戒果時咁好睇咁吸引
周星馳可以一戰

西遊記嘅孫悟空要唔似馬騮
唔怪得咁多人鍾意某個明星
電器畫海鮮唔應該有海鮮味都一樣咁受落
但呢啲叫分析呀
好過上面傻*呀
+1

其實我啱啱都想咁講

「咁不如搵阿笨拍西遊記
贏硬啦」

不過諗諗下
我阿笨係猩猩嚟

所以先冇講到

講得好中
孫悟空要有馬騮既特質而唔係單純似一隻馬騮
咁先係孫悟空同馬騮精既分別
小學返到學校 講講都話
yo 打妖精咋嘛 駛乜驚啊

又背我係如來佛祖玉皇大帝觀音菩薩指定取西經特派使者花果山水蓮動美猴王齊天大聖孫悟空

後期仲要點名背 涼風有信 秋月無邊

去左大陸都繼續留意佢既少年英雄方世玉

返黎今次大帥哥
明明好多對白好中二 又好起雞皮
但就係佢做你唔會想轉台 講真 好多單人台上演講位
放眼而家成個tvb 邊個夠佢做得黎唔核突
得佢有呢種舞台魅力
好撚痛呀師父
少年張三豐
齊天大聖
河邊隻牛 草邊隻牛

好多都好好睇。

睇大帥哥覺得好尷尬,佢身邊啲人廢撚到完全冇一個可以做到對手
點解佢唔拍 孫悟空電影版呢?實票房好好
一定好過郭富城 彭於硬
佢已經同個角色融合左
就好似狼人要係Hugh Jackman,Ironman要係Robert Downey先好睇
葛民輝同視帝祥做豬八戒都好睇好抵死
除咗正皮真係無野好講,你將我睇張衛健版西遊記嘅感動位講哂出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞