千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
人地係處,唔俾你屌又話人守身如玉
人地係處,俾你屌完又屌完即棄
到條女唔係處,唔俾你屌又話人俾其他男人屌唔俾你屌
到條女唔係處,俾你屌又覺得人地隨便話人係雞
Agger
係精力最旺盛嘅年齡
為左一個女人封槍
真係好撚笨柒
呢啲咪好女仔囉!
成班非處衝出嚟柒
問題係
除非你容許自己幫男人打 / 含
或者有其他方式嘅親密行為

否則男人點知
不嬲都係咁㗎啦唔驗下貨點結

一個唔好彩婚後原來係性冷感,盞自己更辛苦 人生匆匆幾廿年,對自己好d,值得搵個好d

呢度要講下部分非處女就唔一齊嘅人 依架有幾荷真係處阿 俾你搵到都未必真係處,依架d處女膜手術好易架咋,就借d意提高自己㨂女嘅門欖,其實根本係度掩飾自己連媾公廁能力都無嘅事實
之前有post話同條女4年都唔俾搞,我心諗係咪cl9s 㗎,3-6個月已經要散啦,查實條女係出面食飽先翻黎
無得搞一齊黎有乜意思,飛撚得
我幾撚時講過呢d野啊戇鳩仔
成日覺得教友之間好亂,會玩換妻果D...
我是咪有罪?
呢d係極端連登毒撚嘅諗法啫

正常一對情侶一齊邊有人會咁講
屌 真係識人咁樣
個男(非處男)同過條女一齊先知非處
但一直都好介意 時不時鬧交拎出黎講
食咗呢條女同呢條女搞過無數次
幾年後都仲嫌條女個處唔係俾佢
所以綠帽咗條女 搵咗個處女一齊
有撚病
最後有冇結婚?性生活如何?
唔俾扑真係好撚慘
一世打飛機毒撚一個仲好
如果拍左好多年拖 都唔比屌 結左婚 老公會唔會反而唔想屌
睇下呢個post
真係覺得自己冇咩尊嚴,有冇結左婚既巴打同我一樣
https://lih.kg/903710
真係覺得自己冇咩尊嚴,有冇結左婚既巴打同我一樣(2)
https://lih.kg/967689

結婚前俾你屌都係純綷交下戲. 結婚後真係請你自求多福.
我總結下上面兩條Link 咁多位已婚巴打既嘢.
婚前好淫或性冷感, 結婚生仔後只會變得更性冷性. 冇一個巴打既老婆係由性冷感變做正常有性需要.(當然我相信會有人去睇心理醫生,不過你老婆肯認自己有問題去睇先算啦)
性冷感既女人, 婚後同老公扑嘢. 只係咁啱嗰個月M到有小小性慾. 一係就想追多個BB而同老公扑嘢, 可謂真係當你係配種機器.
女人係好古惑. 見你有D 錢就同你結婚, 婚已結, 你離婚呀?就分你一半身家. 入面個個巴打都想離婚, 資產可以轉移, 但係有仔女既只係死忍唔想仔女變單親家庭.
見到D 巴打苦苦哀求個老婆都唔俾扑, 仲要笑9佢老公似隻狗咁要磨J. 真係痴9 線, 有老婆同冇老婆有乜分別?
對於呢D 性冷感既女人嚟講, 老公最重要就係長期飯票+配種.
所以上面嗰個巴打好自豪咁話自己令條女肯俾佢扑, 我諗你真係要自求多福. 條女可能忍到結婚嗰日. 然後你只好似上面條LINK 既巴打咁. 打J過埋下半生.
食 惡啃啲咁解囉
餐餐留喺屋企食冇餸飯 總有日會落樓食下碟頭飯
呢間餐廳得白飯冇餸. 我咪去第二間囉.
我又唔係要食高級鵝肝, 4頭鮑魚.10斤大龍蝦.正正常常一碟豬扒飯已經滿足到我.
我點解仲要食呢間豬扒飯價錢, 但係只有白飯供應既餐廳?
好過啲非處臭雞先啦

冇技術又唔肯學 含幾分鐘又話攰 女上un下都懶

根本有心俾你扑既
一定有動作令你知道娶完佢有得扑
btw 可唔可以唔好係咪都紅字大字
咪就係
跟住d女人又話個男人冇得搞所以離婚係賤男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞