千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
我前女友多囊卵巢(冇女性荷爾蒙)
咪又係追撚含
請善用起底功能
我係認同婚後先扑既,覺得婚前盡量忍下同尊重對方冇問題,但最大問題係真心怕左婚後又跪又西你面都冇得扑,簡直係男人恥辱。忍幾年冇問題,忍幾廿年倒不如唔好結婚。教大家一招,如果條女係處,婚前對佢好啲同埋提升自身條件,到晒適婚年齡佢又催你想結婚就直接同佢傾婚後有性需要,如果佢態度唔好或者feel到呃鳩你就hea住唔求婚,佢一催你你就講性方面唔太夾,迫鳩佢妥協,到時你係莊佢係閒,至少迫到佢做返啲舉動先好求婚。例如調番轉佢引誘下你or講明自己都有需要等等。
你破咗唔娶點計 係咪切jj?
如果男人同意呢個做法 包你個個有處女俾你破
咁你已經輸撚左啦
一段感情由拍拖到結婚起碼都平均4年
你要接近4年先攤牌,你前面4年既機會成本完全白費
我半年內已經可以試出
無所謂
唉 身同感受 同條女去旅行 以為有得開飯 點知連湯都無碗 但我仲好鍾意佢啊嘛
其實係咪得港女咁保守
就算蝗國都唔會咁
搞一次野好似叫佢跑街跑10k 咁
你應該咁諗
佢中意你就應該比你屌
半年內屌唔到我100%分手
你忍到既咪慢慢忍
連登咁多處男實大把人話好
但你就慘d無人娶
正皮

呢個認知對男女都係好事
男士避免娶左個唔夾嘅女人做老婆
女士避免嫁俾將結婚symbolise成神聖破處儀式嘅男人
朋友,你既觀點好似講到拍拖咁耐條女唔愛你咁。我分享番我真人真事先,小弟與女朋友拍拖6年,佢信教而且我信佢處,咁耐以黎我都好錫佢同會做gym提升自己之類。直到適婚階段,我先同佢講性生活同我既需要,佢初頭好介意話自己唔想做又話討厭我咁咸濕,我沿用我上面嗰招接近2個月,佢開始同我傾條件講話扑野要傳教士式先,慢慢黎唔痛得,同埋主動俾我隔住件衫摸下。我覺得佢俾夠返signal我先求婚的

當然信不信由你
同意
無得屌唔好認真拍
唔係唔想婚前性行為, 又係唔想同你婚前性行為ja
我都俾女呃過, 我好明白, 十個基督徒女仔, 九個都係淫娃, 剩返個件係豬扒無人要ja, 唔好對港女ff咁多啦
一時又話港女好保守
一時又話港女係雞好易上好淫賤
一時一樣
唔離婚
叫雞搵sp咪得囉
然後有女出post 話25歲先比左隻豬男友,
又一大堆傻鳩跳出黎話人係臭雞係公廁
拍拖冇得扑野拍黎做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞