千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
呢d死全家啦
做咩咁惡喎
愛到冇保留應該比處
係拍拖冇所謂
結婚要係處
push
愛根本就唔應該去到冇保留
一受傷即刻死得
呢個Po唔係討論呢樣
唔一定,只要搞得掂佢細佬就得

哭了 太正確了
咁拍拖唔一定要扑嘢
咁食飯唔一定食餸
我覺得肯含吹打已經唔算冇性生活
佢地性方面未啟蒙,會覺得性好核突。同自己細個睇無碼AV,特寫個女優陰部,會覺得好核突既情況一樣。通常20幾歲都未啟蒙既話好大獲。對性既厭惡隨年紀愈大愈難撇甩。
香港好多八九十後女性
包括我部份同學
青春期節食過度
導致身材差 荷爾蒙不足 性欲衰退
甚至有婦科病生唔到仔

老實講,成日都有人話條女,咩結婚前唔比搞。
有冇諗過係自己技巧問題?

1.太直接
以前識左條女,有仔,拍左2年拖,仲係處。
係因為條仔好直接咁話想扑野,
咁條女又未經人道,緊係會保守d架啦,
咪答結婚前唔想做囉,唔通你想一個處女答你:
好呀!快d屌爆我個閪,插穿我塊膜啦

最後佢分手之後同我一齊,食左隻豬之後咪又教到佢變淫娃成日要。

2.太心急
處係慢熱d架,要調情,要有環境,要有氣氛。
個女仔本身都ready比你屌架啦,但係一入房你即變淫狼,咩情趣都破壞晒啦。

要慢慢錫下攬下,傾下計,要培養下情緒。
有時真係搞幾個鐘都未入正題。
可能都係得摸下波邊,咪下次努力囉,
總之唔好令人覺得你係一心只為左屌佢,
係要順住個情況同環境自然結合。

3.佢唔信你
呢個係平時表現,你都未能夠令佢信任,
唔知你係玩女定咩,緊係唔想比隻豬你食啦。
唔係你覺得自己做得夠唔夠,係你令佢覺得夠唔夠。呢樣個個女仔唔同準則,你達標就有豬食,請自己拿捏。

4.你問題
即係太樣衰呀,口臭呀,臭孤之類。
呢個你自己諗計解決。
除晒衫,reday晒,突然近距離見倒好多暗瘡,
講句野成陣口氣,出晒水都變冇mood啦。

熄燈,食清淡d等,自己上網查或者搵醫生解決。

自問廿年前,未中年發福,未見中央肥胖,未有雙下爬之前都唔係靚仔,但都可以順利解決好多所謂結婚前唔比屌既情況。

2個人一齊,其實咪又係呃呃氹氹,
有本事既,講完做到,咪比你氹一世囉。

根本就唔係結婚前後問題,而係佢覺得值唔值得比你既問題。
關乜事,根本就女人濕鳩
唔中意性咪直接出聲,又諸多藉口一路拖延
到結婚之後一成不變
浪費左相方幾年青春
咩年代?女人要係處
童話故事呀?同啲女人要求白馬王子一樣咁低能
你睇電視電影,入面啲女人,劇情上都俾人屌左幾十獲啦
你講得有道理
但你見太少女人
女人鳩起上黎你真係講都唔信
我個ex就係咁,溝佢嗰陣就話比老公,開始左之後車親都唔放,拍左成年又唔比掂,根本就性冷感
其實我都覺
話結婚之後先可以扑野冇問題
(男女雙方都係堅持婚後性後為,而且從來都為呢件事鬧過交)

但最大問題係
結婚前
完全拒絕任何性接觸,性話題
講親問親摸親都黑你口面既
真係唔好期望結婚之後會即刻變都好主動 好想扑野
就算有 都真係萬中無一
結婚之後先開始慢慢調教
係一個好漫長既過程
驚你未捱到已經想離婚/出軌/叫雞
咁唔通無餸就唔食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞