千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
非洲黑妹一定好撚淫先生到嗰邊人口咁多
我解釋緊咩叫娶處女啊懵鳩
就算俾搞但發現原來大家性生活唔協調都幾難搞,要對一世喎,女人話要好瞭解個男人至肯嫁俾佢,男人其實都要,千祈唔好俾女人大到。你可以尊重佢唔想而唔扑佢,但建立到一定信任,覺得大家可以行落去時,要進一階去扑街,如果佢一定堅持唔肯,老實講,好似買六合彩咁,如果你覺得有機會唔協調都可以對一世,就結婚啦,唔係既話,分手啦
其實一個女仔肯俾個處或者做愛,係可以拉近雙方之間既距離,男仔亦都會對份愛更加負責任,同愛個女仔,因為女仔最重要既處已經俾左你,無形中男仔已經卑女仔綁住,肌膚之親,可以令感情昇華,前提係個男仔係唔係可靠,呢d都係要係相處中感受。
男仔拍拖唔一定要係要搵女仔
班傻仔結婚後至發現條女唔好扑咪去叫雞囉,俾老婆發現離埋婚就搞笑
唔好扑其他野唔夾都娶?吹水你就叻
我係淫底 但男朋友厭我太淫
同意!
我咪話左非處女情義結
不過我破完一定負責任
但d女一係派帽一係唔夾自己走 我都冇辦法架wo ching
利申拍過4次
突然性冷感變聖人?
男人條野生撚左出黎會低性慾?
唔想搞就唔會結婚啦

智撚障都袋$80/hr
又有sp你係叻過好多連登仔既
起翻樓主底 佢真係穫穫都柒一次
蜘蛛俠果個最on9
我冇食過呢d女
溝親都淫
其實條女真心愛你 情到濃時都會比你屌嫁啦 講咩結婚後先比你搞 佢確保他日分手仲係處有本錢搵個更好 以前有個ex係耶撚咪又係肯扑野 跟本就睇心態騎牛搵馬定真心真意
我係其中一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞