千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
因為結左婚之後佢一樣唔會比你搞,我見識得太多呢d女人
其實佢地唔係唔想婚前性行為,而係唔想性行為。
我講緊既性行為唔係插入去破處咁膚淺,而係各種性接觸
果班連摸都唔想比你摸,勉為其難係咁以幫你打次飛機,仲
要係你求佢求得好辛苦先肯幫下你既女人,你唔係覺得佢地同你結婚
之後就會忽然變成淫娃下話?到時候咪死魚咁攤係度有得你自己un,然後禁電話睇電視問你搞掂未囉~
仲要一個月先勉強比你掂一次,生完仔之後掂都唔比你掂
到時候咪又係離婚收場,你以為你真係有本事忍受到咩?
所謂結婚先肯搞既女人其實有一大半都係上面果班人(肯互相愛撫解決性需要既除外)
無論結唔結婚你都冇可能滿足得到,倒不如盡快離開搵個性生活同觀念同自己接近既女仔算啦~
女:戀愛其實唔一定要性愛都可以好幸福
係啊~
戀愛可以唔睇戲一樣可以好幸福
戀愛可以唔行街一樣可以好幸福
食飯都可以唔食餸一樣可以好幸福

...
希望多d人睇到
而家lihk開始轉風向鼓勵婚前性行為
女人唔係處都冇所謂?
咁落力d幫手推
同淫底拍拖真係好幸福
你班守身如玉既好男仔係唔會理解到
咪繼續守護女朋友隻豬(直到永遠)
香港好多女都性冷感, 唔想咁多人受害
佢個處係我破既咪娶囉
咁撚簡單
利申:非處女情義結
EXAC7LY
好多柒頭成日以為娶處女=結婚果刻係處女
自以為崇高既傻鳩港男
你咪繼續守護女朋友隻豬直到永恆
係地獄入面後悔自己點解當初係自己精力最旺盛既時期選擇獻身去尊重女朋友
咁邊個尊重你?
算啦反正大部份女人都唔係處
樓主走先啦,月野兔兔黎緊屌柒你啦
非處先好屌
你地識乜撚
為左d無謂既自尊要生要死
小妹淫底但處 好驚俾人批鬥
就算係 依家我都唔介意了
婚後無性咪無性
愛既始終只有佢一個
可以點呢
屌你老母
冇架
你確保之後唔會後悔就ok
當初我好執著於性生活
依家分左手了

後悔了
太長唔引用
咁姐係代表當初既你先係最真實既你
你為左愛所以讓步變成一個假既自己
你以為自己可以收埋慾望
但我話比你知你將來一定後悔自己點解咁on9
呢啲野其實慢慢黎就得 講就一套
到時佢興奮就會唔記得
我條女開頭都好保守 摸佢摸摸下都會喊
覺得唔應該咁做 但慢慢都俾我摸渣摷
之後仲含左 下面對左少少入去 應該
一次過做晒又無癮既
佢依家都係話唔想婚前做
又睇下點
收皮啦 講出嚟博乜撚嘢呀?
唔夾咪分手
夾硬委屈自己冇意思
處 =/= 雞
有冇唸過係已經破左處
因為結婚後個個都知道,你會怕冇面冇得離婚,做一個保險
你講得冇錯
但我講緊既係班對性完全冇需求既女人
當你探求緊佢地對性既底線,都花費緊你地自己既時間
唔係話d女隨便就好,但都起碼要試得出佢地係性冷感定守身如玉

反正渣下波都發曬脾氣屌鬼果d女,預左結婚之後=死魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞