千奇唔好相信條女同你講結婚之後先比搞

249 回覆
2443 Like 164 Dislike
師兄點食人隻豬 齋靠2-4就得?
依家啲女好蠱惑架
咪坐定粒六
因為結左婚之後佢一樣唔會比你搞,我見識得太多呢d女人
其實佢地唔係唔想婚前性行為,而係唔想性行為。
我講緊既性行為唔係插入去破處咁膚淺,而係各種性接觸
果班連摸都唔想比你摸,勉為其難係咁以幫你打次飛機,仲
要係你求佢求得好辛苦先肯幫下你既女人,你唔係覺得佢地同你結婚
之後就會忽然變成淫娃下話?到時候咪死魚咁攤係度有得你自己un,然後禁電話睇電視問你搞掂未囉~
仲要一個月先勉強比你掂一次,生完仔之後掂都唔比你掂
到時候咪又係離婚收場,你以為你真係有本事忍受到咩?
所謂結婚先肯搞既女人其實有一大半都係上面果班人(肯互相愛撫解決性需要既除外)
無論結唔結婚你都冇可能滿足得到,倒不如盡快離開搵個性生活同觀念同自己接近既女仔算啦~
女:戀愛其實唔一定要性愛都可以好幸福
係啊~戀愛可以唔睇戲一樣可以好幸福,戀愛可以唔行街一樣可以好幸福
食飯都可以唔食餸一樣可以好幸福
...

牙簽for sure
收皮啦又想幫臭雞做打手 非處都唔要呀
駁唔到
到咗
隨時結婚之後生嗰個都唔係你嘅種。搵你執手尾咋
其實好多男人都冇乜性慾架啦,大家夾咪得
老老實實,婚前淫娃,婚後都可能變聖女
有食過 vs 以為有得食原來最後都係冇
連登仔邏輯:
女朋友最好拍拖第一日就比我屌
而且同我拍拖之前咁多年都守身如玉
留番個處比我破
唔好牛肺
加速
跟住男嘅會去叫雞
女嘅偷偷地做PTGF
各有各偷食
請求小多士ching徹底教化樓主
痴線邊有咁多性冷感
根本淨係唔畀你搞
一星期得一日有機會做 上星期黎m 今日話眼訓 我氹佢話好耐冇做過啦,十二點之嘛咁樣,佢就同我講等多咁耐唔差在再等下 前前後後咁又餓咗三個禮拜

咁啱就俾我見到個post,樓主最後幾段藍字真係講得好啱,平時我有少少做得唔到佢要求就話我變咗又剩咁,唔知我可以忍到幾時
高質回覆,講出世間險惡,卻不失真實
外國點解咁撚快破晒處係因為人地肯大膽去試,
好多處女連自己個閪都唔知係咩構造, 咩叫性快感, 摸咩位會爽都唔撚知

除左淨係識驚痛痛痛, 留意到好多處女都有一個問題,
最常聽既講法就係

以前都冇性生活做乜要去改變, 要去搞野?

咁聽係咪好ON9? 但其實又唔怪得佢地, 性知識貧乏到咁。
其實所有野都係要去試, 冇第一次又點知爽唔爽? 咁好彩搵到件肯結婚後先破處既男人, 到時又乜撚都唔識, 夾唔夾又唔知, 等離婚啦

好多女都話男人為左搞野先同佢一齊, 咁我相信大部分男人都係因為愛而想同佢地條女搞野, 如果唔係一早飛撚左你

又有女話男人接受唔到唔搞野係唔夠愛佢地, 咁調轉黎講D女咪又係唔夠愛條仔唔肯去嘗試搞野, 有時見人拍3年拖都冇性生活其實好慘

一句講晒啦D女一日唔去試下又點知性係咩一回事, 你以為個處值錢咩? 個處值錢係因為有班處女情意結既男人, 你個處對其他男人, 只係一個負累, 因為佢地會頂唔住冇性生活飛你, 但同時處女黨既男人都會係想有婚前性行為, 所以講到尾

破處, 早享受, 早鍛鍊床技去鎖住男人心好過啦
講緊性冷感呀 衝出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞