突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
除左好評都唔知講咩
總係有班on9話搞鳩人屋企係仆街
咁個d女呢?佢地就抵比人呃蝦條既

咁就真係多行不義必 _ _

可以怨邊個
block柒左佢了 明明就係打手
就係睇左先問, D圖得字, 無人名無來源無出處
我依家打個字CUT左佢做整合都一樣架姐
問題係你地無有求証真假呀
Any details ?
唔支持你就係打手
十足十中共
女權興玩metoo 高登仔就興youtoo
寧得罪小人 莫得罪毒撚
條友一條問題都無答過
一味話我打手,
問佢有無思考過 就BLOCK左我
典型自我中心既人, 只有自己信既野就係真理,
人地問下都唔撚得, 一定係打手
個條八婆都係賤人一個 抵
情緒病還情緒病
唔識教仔還唔識教仔
養不教父之過連小朋友都識講
養到個仔變成咁仲要幫個仔屌鳩綠茶人 直程係痴撚線老母 當初追擊佢有咩問題

件事上水後小器奴條仆街仲要屌綠茶人做鳩自己 串閪柒柒毫無悔意 先俾人追擊咁多個post 搞成如斯田地係100%自己攞黎
追下post啦 佢老母有份幫佢呃蝦條㗎
話冇出過軌邊個會信
oh。。。。
神棍對付淫棍

兩件都仆街
其實根本骨子裡都係中國人一言堂 有咩唔岩牙就話你係打手
因為想像唔到有人仲可以冇腦到會信閪晉
一係就冇腦 一係就真係打手
有幾耐風流
有幾耐折墮
片同圖呢
睇住你就明白點解中共咁多思想改造營

唔識獨立思考, 問你邊到有証明, 就叫我睇上面

問你上面D圖得字無出處無人名, 點知係咩人, 係咪有人9UP
你就答我睇圖

我話依D字同整合, 我都寫到啦, 我亂寫話你雞姦啊婆周街射精 但無証據
大家係咪都會追住你黎屌?
真心唔明佢死老母有乜好同情,
所謂狙擊只係日日推post,講到尾都係源自覺得自己冇錯所致,覺得自己同個仔冇錯,咪睇唔開。

一句到尾就係做錯完被揭發,但又冇承擔後果嘅心理質素。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞