突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
雨狗死番去高登啦,冇人想知你係度
識玩 見有人狙擊呃錢仙人即刻踩多腳
如果我冇記錯
受害者有報警/比佢強上左一次之後仲有二三四次,于日晨條撚樣keep住話佢係女朋友先會搞野,妹豬又信,咪冇報,事後先知原來同時間食咁多女,醒覺自己比人過左棟。狙擊最盛既時期呢班女身份都爆爆地,邊個會想咁公開比人知自己比人強上過呀,你可以話佢地蠢,但一個上黎講兩個上黎講,講到第3個仲會唔會係于日晨無辜?
佢呀媽咁大年紀點會睇網上評論呀?
真心膠真係好撚煩
渣住老母層幾百萬樓 跳乜撚野樓
仲要個個重新出發,有啲有穩定既男朋友 有啲結埋婚 揚左對佢地只有壞處
咪玩啦 幫佢請埋私家偵探咁撚好心啊?
你咁撚支持佢 你唔幫佢搵證據證明佢清白?

鼓勵你同你傾計 同 佢有冇出軌 會唔會拋妻棄子 係冇衝突㗎 就因為佢會同你傾計 所以佢唔會唔理老婆仔女?你講之前唔覺得冇邏輯㗎咩?
因為佢係你所謂偶像就合理化佢所有嘢
仲好意思講男人把持唔住好正常
仲衰撚過成龍講自己犯天下男人都會犯嘅錯
因為小性奴呢條友仲唔撚知衰啊
邊個有腦邊個冇腦 大家有眼睇
以你講法,事主亦冇拎出任何野去證明自己清白啦

我都佩服得你五體投地呀
屌佢老母 之前從佢言語中就覺得佢係on9仔
唔該佢咪再留言啦
講野唔合邏輯 用字柒 成個廢老咁盲撐人
睇佢留言真係好撚尷尬
救命,一萬三月租同一萬蚊生活費講到好皇恩浩蕩咁唔洗講數字出黎啦好心
佢老味 無出軌大波妹摸J圖係乜 找人貼去個柒頭ig到啦屌
叫佢條垃圾快撚啲去死 唔好浪費地球資源
原來咁多人唔識雨狗小子
你老母都抵死
弱智就咪撚衝出黎
話自己係創作人, 講野即刻有權威d
算啦雨狗
雨狗爛番舊燈啦 過黎做咩呀
雨狗個感覺好似幫手踩埋晉狗一份咁
有咁on9仔幫口真係冇好過有
睇完唔知點解覺得你好矯情,
同佢一樣
雨狗真係去到邊俾人屌到邊
企開啲啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞