突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
估你唔到又夠膽死上口水
介要打咁大篇嘢嚟博同情
唔怕比人踩多2腳?
btw 佢老母幾多歲
我唔係好信會咁樣搞到有情緒病
又死出黎扮可憐
D人又話佢番番工既
你話死老母就信咩
無啦啦又上水打篇文唱好自己做乜
見到話阿媽走左 ... 有 D sad , anyway R.I.P.
啱啱入去睇中間多咗一行
項數最後變咗14 但係無11-13?
抵啦
有冇仔女?
最好都一齊不得好死
得罪講句 都唔知有咩好屌
呢個世界大把人偷食啦
只係佢出名少少姐
大部份狙擊佢嘅咪又係或多或少眼紅佢
見到啲人爭住屌佢 嗰啲就真係搶道德高地喇
死老母,天有眼

睇人仆街最開心
早知今日…
大把人偷食就可以將偷食當成正常?
偷食就係應該要畀人屌
唔屌唔安落
話撚之你係男係女係窮係富
偷食就係仆街
ON9
大把人偷食代表偷食冇問題?
佢最蠢係唔識見好就收
係女就食
比人發現
醒D咪冇野囉
蠢係原罪
屌佢還屌佢,搞埋人地身邊啲人就真係癡撚線,搞死埋人地老母都覺得無問題,兒登仔真係一班小學雞睇,講得都無謂
我唔知頭唔知路,係另一個post問點解攪人老母
原來佢老母都有份,如果爆出黎既野係真,咁佢老母真係唔抵可憐
靠高登/ 連登上位預左要還架啦屌
邊到捧你上去咪邊到拉返你落黎囉
2000基本生活線,人唔笑狗都吠,呢件垃圾翻去收皮,又寫自己點好點好都盡力做好自己 邊間公司搵佢宣傳一定永遠blacklist
下面係quote另一位巴打回覆 佢老母係幫兇 比人搞又扮受害者咁著數

懶人包
https://goo.gl/HZrpja

入面有link提到佢老母係有份幫手呃人
唔該你班撚樣唔好喺度做口德邨邨民
擺出一副人死為大、禍不及妻兒、死咗唔好再鞭屍嘅死人樣
佢老母嗰啲叫報應

【李文晉母親李淑儀Lee Suk Yee Judy支持兒子偷食】https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSyVlFgnaW5SmrZB4Krvs_Kqv_MLnHvxRxTE_GliSd26HDLN3HFb3pwxh1merImJsRPvt2C6kBgdnzj/pub#h.qwqlzi05z4j

【與女fans飲茶令對方相信李文晉只有自己一個女友】
https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSyVlFgnaW5SmrZB4Krvs_Kqv_MLnHvxRxTE_GliSd26HDLN3HFb3pwxh1merImJsRPvt2C6kBgdnzj/pub#h.eiyhfnwzaw8z
激死埋老母
唔係偷食咁簡單,係呃9人呀
定你又想話 "大把人都呃人啦" 咁呀?
無人話佢唔抵屌
不過平常case唔會狙擊到呢個地步
我係講緊係因為佢係小性奴先引班紅眼症狙擊姐
而嗰班所謂替天行道嘅紅眼症先係搶道德高地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞