突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
你唔好咁撚痴線啦
嘩 搞到咁
佢自殺都唔出奇
已經唔太記得詳情
嗰時追post見到好多受害人
話佢老母有份講大話幫手呃班女fans
淨係生著個咁既on9仔都抵死啦
早知今日何必當初
個天好公平架
扺啦

美中不足係冇送佢一程
懶人包
https://goo.gl/HZrpja

入面有link提到佢老母係有份幫手呃人
唔該你班撚樣唔好喺度做口德邨邨民
擺出一副人死為大、禍不及妻兒、死咗唔好再鞭屍嘅死人樣
佢老母嗰啲叫報應

【李文晉母親李淑儀Lee Suk Yee Judy支持兒子偷食】https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSyVlFgnaW5SmrZB4Krvs_Kqv_MLnHvxRxTE_GliSd26HDLN3HFb3pwxh1merImJsRPvt2C6kBgdnzj/pub#h.qwqlzi05z4j

【與女fans飲茶令對方相信李文晉只有自己一個女友】
https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSyVlFgnaW5SmrZB4Krvs_Kqv_MLnHvxRxTE_GliSd26HDLN3HFb3pwxh1merImJsRPvt2C6kBgdnzj/pub#h.eiyhfnwzaw8z
成班撚樣見人死老母就爭住幫佢講好說話
又唔見你哋可憐下未死又畀李文晉呃咗嗰班女仔?
仆晒出嚟爭道德高地
戇鳩鳩咁
留名等睇啲網絡判官出黎話佢老母抵死
而家呢個世界真係痴撚線
有幾撚痴線
依家見人死老母又爭住企道德高地
死左都仲要俾個仔拎黎搶道德高地,仲要有你呢啲戇鳩撐
呢個世界都真係幾痴線
道德撚唔敢留言?
鬧老母嘅就留個負皮
有口德嘅就留個正皮
定係李文晉入嚟追post呀
出動埋老母幫佢成女
每個女仔都同佢個老母飲過茶
啲女見到小性奴老母都走出嚟就以為自己係小性奴嘅 only one
雖然死者為大
但佢老母都唔係咩善男信女
呢D 老母真心唔話得
為仔仔賓州著想
慈母
除左條露LIN 片有冇再激D 既片
佢老母係幫兇,梗係抵撚死
應該係老母過身冇人幫佢呃蝦條所以say goodbye
差啲唔記得有單咁嘅野
啱啦
仙人條柒頭係時候跟住小性奴老母
一齊仆街死啦

回水呀屌你老母肥西仙人

死老母

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞