突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
仲有冇大波妹D片
網絡欺凌真係好痴線
雨狗同小姓奴真係蛇鼠一窩 狼狽為奸
番高登啦契弟
唔知頭唔知路你都係死返去你老母個閪度收收皮先啦
係囉,正如你老母都係一樣出去偷食生左你呢個野種出黎
屌你老母臭化閪,佢老母係加害者,咪撚講到佢比人迫害咁,你呢啲傻閪連上兒登都拖低兒登仔質素
哦, 原來你所講既証據就係條女既片面之詞
佢講乜, 你地就信曬, 一定係事實黎
無經過自己思考同過濾

依班單細胞生物又想犯上次思古井單野既錯
根本無從中學習到, 唔怪得中共咁易就文化入侵到
中共: 異端一定係唔岩, 你唔支持我, 你地一係錯, 坦克碌豬先
連登仔: 條女一定係真誠, 你唔信佢, 你地一定係錯, 粗口攻擊你先
呀勇單野又搞成點?
走啦 無人想睇你講咩呀
兩母子個樣都變晒,由眉清目秀變成好陰險狡詐的感覺,好得人驚
有圖有相有自拍,
佢跟本上默認左,
如果被人屈會唔會摺埋自己?
算啦你
嘰嘰嘰
小心啲啊 陣間小性奴又話要出律師信告你地架喇
嘰嘰嘰 到你!
冇所謂㗎
咪整到佢香港版梵高囉
總之要佢在生嘅時候都收皮
咁你滿意未?
兒登小朋友,唔係加句粗口就代表你岩架,閪晉就一定係賤人黎架喇,佢仆街我都好開心。但成班人單單睇一個連佢係咩人都未知既所謂「匿名受傷者」講既野就信晒,就覺得閪晉老母被搞到自殺死係應該既。你地可能連呢個社會都未踏足過,一係就活於自己世界裡面既網絡判官,唔怪得老千仙人剩係揀呢度收錢行騙啦,原因就係呢度多你呢一類連腦筍都未生埋既小學雞
自比梵高
做咩要侮辱貶低梵高

利申: 梵高fan
睇人仆街最開心

個咩地獄本書都係垃圾
睇人仆街最開心

個咩壹獄壹本書都係垃圾
究竟撐條撚樣既人係咩心態
別人的反對就是我的支持,別人的支持就是我的反對
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞