突發!小性奴于日晨IG上水

495 回覆
78 Like 807 Dislike
算唔算集體誤殺?
當初借高登,本土上位食學生妹
有咁既下場抵死啦
佢個妹?
老母死又拉埋俾人追擊事

未即係同D人咩都話佔中影響一頄樣

仲語言藝術到話在婚期間無出軌 係未即係講婚後有出軌呀

咁叻仔 唔駛寫書 從政啦屌
邊度做侍應?
上哂新聞 都假?
江湖傳聞佢返返去guru la wo
佢出post清算人 係咪代表佢仲唔覺自己有錯?
大波妹都出黎講過比佢屌 佢重話婚期中盡力做好爸爸?屌你老母
小性奴唔係過橋抽板既話
都無人追擊佢
無邏輯真可怕
大把人偷食
所以佢就無錯唔知有咩好屌
言語行間都知呢條友冇撚覺得自己有錯過
「長期受壓至爆煲」暗指綠茶人比好撚大壓力佢頂唔鳩順綠茶人先分開
「月租一萬三千元居所」「不少於一萬元生活費」暗指綠茶人對外老作 但綠茶人自己係fb公開既wtsap紀錄可見 綠茶人生活費極不足 同個仔睇醫生都冇錢 買尿片都冇錢
「六道仙人為首狙擊」呢句先絕
1 所有post都唔係仙人開
2 仙人係有綠茶人contact 但個個post都話有料爆 到個post沉晒底佢都冇爆過任何料 狙條撚?狙擊後期 仙人都比其他巴絲屌到潛水 甚至話佢係guru既針 關仙人乜事
3 好明顯想借助網絡力量 狙擊返連登巴絲

利申 好憎仙人 未爆出av網事件之前 狙擊緊性病奴時已經憎 但仙人不值得咁樣比于日晨借返上位
乜鳩禍不及家人 性病奴係聯同佢老母呃女仔上床甚至強姦 自己google返之前狙擊佢d post
屌你而家個犯自殺就可以攞盡光環
其實啱呀
嗰陣佢帶頭狙擊 幾撚威風 個個信晒佢
成個大將軍咁 所有野都係靠佢同綠茶人聯絡
啲咩爆料都係佢爆(唔計嗰個所謂匿名爆料,係人都可以鳩打啲野上去)

當日好串架
乜今日死埋老母呀
睇返我之後個reply thx
果時好撚多guru嘍囉上黎爆料話閪晉返工態度好撚閪 淨係刷老細鞋 所有低級過佢既人都當人係狗 日日返工對草打ps4 (應該都有帶女上去屌架喇)所以guru所有title細過佢 可能係admin人員 都好撚柒憎佢 果時好撚多人加密爆料 佢地講明講左呢d野出黎閪晉一定知佢係邊個 但佢都堅持要爆 證明閪晉為人幾閪
source? 大波妹叫咩名
你老母就兒登呀 文又唔撚爬 餵埋口邊又唔撚睇 個強姦犯自殺就冇罪 屌你咁唔洗要法律啦 佢老母夾埋性病奴呃女人上屋企同埋縱容閪晉強姦人呀 屌你老母
仲有而家乜都係閪晉講 講佢老母比人搞到情緒病發作 邊撚個知係真?閪晉誠信破產人格破產仲有人信佢真係好撚野 唔撚怪得香港d高官做柒野都冇人理啦 屌香港人根本淨係睇面個浸 夠煽情夠touching就有晒光環 睇少d hk01啦屌你老母
咁痴線 聯同老母強姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞