IT 討論區(54)班agent狗咁可憐呀,揾唔到人要上連登揾,冇生意比人炒未?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
經agent介紹之後有間叫multisofx 既公司叫我in IT support,shift duty 返5日星期1-6 時間9-6/14-23,銀行假
係咪西工嚟架

sorry 即係係星期一至六入面返五日,sorry for 1999
佢主動搵我架係,就快要見工仲諗緊好唔好拒絕
咁睇嚟我可以reject了,因為本身個agent唔肯講公司名住,係去到見工前3-4日先sd資料比我,然後我先知公司名
Ca
都唔識所以上嚟問下咁多位意見,個agent之後會call返我brief下見工點做,洗唔洗written就未知
你都啱,咁我聽日reject左去算
得閒嘅咪 in 吓囉

參觀吓啲 office 都幾好
冇工返,但唔想浪費時間
就係冇工返先要 in 多啲,睇吓有冇驚喜
有冇諗過唔in先係浪費時間

有無人聽過或者做緊Virtual Gaming Technology Limited呢間嘢
有伏?
好似有人講過
同問
請左成幾個月都仲請緊就知要求高出手低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞