IT 討論區(54)班agent狗咁可憐呀,揾唔到人要上連登揾,冇生意比人炒未?

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
敗走連登
all STEM is it related
唔好話出面個班
淨係依度已經一大班
依頭鳩吹完fg人工 嗰頭又話有手有腳就可以入行
重有成堆死假膠係度搞事 跟住一堆傻仔陪佢癲
本身傳媒都已經係咁亂吹奏IT 連連登仔都幫埋一份
搞成而家咁根本抵死
做假膠好好玩?等到成班垃圾入行做你同事重好玩
命註定 運難卜 it人工好難捉
呢到有冇人有玩algo trading

暫時玩緊backtest 未去到live trade
肚痾射左波
大約係computer science/computer engineering/information system/information engineering/electronic engineering/system engineering掛
本身已經大量垃圾
你係有料 其實更加希望多d垃圾
你人工會高d 看錢的話
但你有大志的話 sorry here is Hong Kong
ee都有人請做infra/network, 好似要讀network course.
你問我答商業機密唔答
city 個ee 好多network 野
有冇人同我一樣 覺得IT小狗呢個po過份左

學生個案:半年零收入 全情投入成效大
https://lih.kg/977255
商業機密 唔答
商業機密 唔答
因為講左你可以估office location 然後估latency
city poly好似有科叫eie, 專讀通訊果d
個個post都report佢賣廣告
連狗都唔理
佢想錢搵錢搞大間學店啫,冇咩錯

係 IT 依行濕鳩,只要有本,係人都可以叉隻腳入嚟玩。

Cap 完水就走
錯係連登賣廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞