Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
未來10年都要睇個師奶做主角,好想嘔
睇Jude Law算啦
依家啲討論質素咩事
奧斯卡最佳女主角就一定係好?
個樣同個獎有咩關係?
宜家係審美緊佢個樣,唔係審緊佢演技
仲大大聲講以貌取人
其實是但啦
Marvel fans一定會睇,有跟開Marvel戲嘅都會睇,
用個樣去決定睇唔睇嘅可能連Marvel DC都未識分,
Cap Marvel點都會大收
所以我咪屌你地淨係識用條撚諗野囉,依家係選港姐定睇戲呀?仲好意思講審美
柒撚左就收鳩皮啦
從來由頭到尾都係度講緊佢個樣,你自己衝出黎柒係度講演技,
兩回事當一回事,唔撚夠講就話人用下面條撚諗野
你估你好撚好咩傻閪 睇女唔睇樣唔通睇內在咩
根據經驗 上映後依個post反嘅人都係等binc
無睇過漫畫?連captain marvel咩feel都分唔到?
嚴肅霸氣feel囉,好似奇異博士嘅師傅或者明日傳奇嘅女主角個種feel,唔通黑寡婦個種美艷feel咩

好似新神奇四俠個男主角同xmen天啟個鐳射眼,靈鳥咪唔啱feel囉

所以話m9同dc9一樣on9,一定要出左套戲先評論得?水行俠未上画,咪一樣比啲m9屌

你覺得呢個女主角個feel ok咪ok囉
漫畫Captain Marvel係閪,唔係嚴肅霸氣
覺得唔靚 不過都會去睇
Btw DC Amy Adams都唔係好靚啫 好似無咁多人屌
咁你覺得呢個女主角夠唔夠閪
我無睇漫畫,亦唔係dc9或m9任何一方,我只係會睇電影同以戲論戲,事實上我確係覺得套戲未上就亂評論係一件極on9架事
未睇點決定
睇開女超人就覺得依件唔掂
由d M狗死忠入場曬錢

慢慢等上網睇都未遲 反正又唔急
所以真係唔好笑胡鴻鈞,唔削骨會畀人插到咁
真係痴撚線,電影post唔可以講演技,究竟係有幾低智商架人先講得出呢番說話,救命呀大佬
170cm
58kg
bmi得20
究竟肥係邊撚到
定係你屌開d有厭食症既?
我覺得會掂
只要打得勁就得
BTW,鬼唔知你地由頭到尾係度講緊個樣咩,討論樣唔係問題,但洗唔洗7頁都只係討論個樣呀,甚至之前幾個POST都只係討論個樣,講到樣唔夠靚套戲就注定失敗咁,大佬呀呢套電影黎架唔係選美呀,洗唔洗低質到咁呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞