Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
我em真係好靚好正
不過佢話marvel由始至終都冇打過俾佢 係出面亂傳喎
【劇透】【劇透】【劇透】 閱讀前讀用三秒時間想清楚

======================================

日前,飾演Nick Fury 的 Samuel L. Jackson接受
Entertainment Tonight訪問時,他透露「Captain Marvel」在MCU裏差不多是最強的一位角色,經過了《Infinity War》後,復仇者們需要一位像Captain Marvel那樣強的英雄才能對付Thanos。她亦是其中一位能穿越時間的英雄。

這大概解釋了Captain Marvel如何能從90年代來到現代?

#CaptainMarvel #Marvel #MCU #SamuelLJackson #BrieLarson #EntertainmentTonight

photo credit: Bosslogic
消息: https://www.etonline.com/samuel-l-jackson-teases-nick-furys-backstory-and-captain-marvels-ability-to-time-travel-set-visit

Marvel & DC 討論區
https://www.facebook.com/groups/1928860957195057
=================================
Facebook:
Marvel & DC fans 粉絲
=================================
Instagram:
https://www.instagram.com/marveldc_fansclub/
無計啦,marvel唯一一次選角唔夠靚,就比對家fans係咁咬
咁一套戲唔係話演員靚就特顯到角色特色既
超英有乜演技可言?? 兩家都係入去睇畫面嫁啦,揀個好樣嘅有咩問題?
人人定義唔同,人地中意討論個樣係人地既事,宜家呢個post有講到明佢係要討論劇情討論特技咩? 唔乎合你想討論既野就叫低質?
人人定義唔同,人地中意討論個樣係人地既事,宜家呢個post有講到明佢係要討論劇情討論特技咩? 唔乎合你想討論既野就叫低質?
樣衰就樣衰啦
至於佢既演技同個影后 老實講睇返近幾廿年個LIST 無乜邊個廢/霉得過佢
水行俠第一套solo已經收10億
mcu第一套女性英雄片, 其他地區唔知,但美國一定收爆
marvel得黑豹呢套起源故事高過水行俠
無話唔得架,不過成套電影咁多野講,而你地淨係關心個樣,仲要講足幾個post,高質定低質有目共睹啦
超英就可以唔洗講演技?你當batman三部曲流架?
你咁講咪又俾位佢地話mcu邊有tdk咁有深度
不過幾時開始樣變左超級英雄片嘅首要要素
應該係由m狗J美國隊長啲肌肉開始
講埋講囉,我又唔係mcu死忠
無話過係首要,但唔等於可以無
重點係冇任何類型嘅片係唔需要演技
你啱呀
唔可以冇
但brie larson唔會係「冇」嘅程度
咩羅輯?
第一套XX 類= 收爆
下一次開一套同志英雄片,美國一定收爆
原來我睇漏左個“樣”字,以為你講演技,自膠
係呢個post我都有同樣疑問
無演技Civil war 使鬼臨尾IM 同Cap 打咩
落M記個名播雪花都大把人睇 加埋票房保證 女人做主角,黑人 發大達
其實點解最勁果件要係女人
都唔係丫
記得舊年未上黑豹嗰陣班m狗都屌連登仔下下叫人力架俠唔認真討論套戲

上左之後連登都係咁多人屌姐
反而水行俠個個美國票房仆直post
講得好,黑豹全國人民啲演技都影帝影后級,令全世界都以為佢地係第三世界國家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞