Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
痴撚左線
講Casting變左結果論
係啦係啦DC乜撚嘢都錯,係旁門左道
M記揀卒靚又得醜又得,總之Marvel揀得就無撚有錯
你明唔明咩叫選角?

好似狼人咁,個樣一定要有少少野性feel,
有幾多個奧斯卡男主角有?

睇少啲AV啦,成個post得你一個諗起AV
咁我又想問CAPTAIN MARVEL要比人咩FEEL呢?淨係靚就得呀?套戲又未出你地又知女主角演唔出CAPTAIN MARVEL個種FEEL出黎?

選角確係唔夠靚,但一定無你地講到咁差,而你地就淨係識得講樣,完全忽略個演員本身演技實力

你識讀心術,又知得我一個諗起AV?
咪玩啦清,咩七頁,係次次講親captain marvel就有一堆人話佢個樣,套戲又未上,一味話選錯角踩到地底泥
brie larson真人女權撚又串串貢咁
應該會演得captain marvel好好
屌我依家一睇到marvel隊長個樣,個腦就key左薛家燕落去 我係咪有問題
至起碼Captain Marvel 比人印象一定唔係依家呢個咁師奶feel
WTF
屌, 對波真係正, 有冇露點相?
Iron Fist
究竟點師奶feel法
呢隻

黎黎去去得面方同唔夠靚係認同
咩肥、師奶、冇波根本係生安白造
http://thefappening.pro/brie-larson-naked-14-photos/
真露點相14張
大波+細粒lin, 好L正
係唔差你就唔洗搵啲咁既露波相啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞