Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
咁講咩?講係分零鐘trailer 入面既演技?
做乜鳩 笑到肚痛
好夾硬
點會無?淨係講個主角本身個角色背景設定、trailer有咩彩蛋、敵人係咩背景同漫畫個分別等等,我咁樣是但up都有大把野可以講啦,老實講,你地成日話選錯角,但就從來無人解釋過點樣選錯角色法同本身漫畫入面CM係咩角色背景,成日話唔夠靚,但我google d漫畫圖,我又唔覺本身漫畫個設定有幾靚
人人定義唔同,人地中意討論個樣係人地既事,宜家呢個post有講到明佢係要討論劇情討論特技咩? 唔乎合你想討論既野就叫低質?
無話唔得架,不過成套電影咁多野講,而你地淨係關心個樣,仲要講足幾個post,高質定低質有目共睹啦
咁講咩?講係分零鐘trailer 入面既演技?
點會無?淨係講個主角本身個角色背景設定、trailer有咩彩蛋、敵人係咩背景同漫畫個分別等等,我咁樣是但up都有大把野可以講啦,老實講,你地成日話選錯角,但就從來無人解釋過點樣選錯角色法同本身漫畫入面CM係咩角色背景,成日話唔夠靚,但我google d漫畫圖,我又唔覺本身漫畫個設定有幾靚

姐係一定係要討論你紅字既內容就叫高質討論
巴打咁高質睇葉問有冇做埋research 睇下葉問真人係咩樣學過邊個門派武功絕學係邊招?
其實最勁係女人冇咩所謂
最驚係佢會不停強調自己係女人
marvel唔係淨係for marvel comic 英文字嚟
你當佢普通hero睇就得了 唔係deadpool嗰類
Marvel 呢個字本身係有得解,唔係only公司名
我又幾時話咁樣就叫高質討論呀?其實話你地低質係唔係觸動到你地神經呢?以貌取人本身唔係一樣好野黎,你地唔係以為係電影post淨係討論“樣”呢樣野會比人覺得高質呀?
連登討論係咁上下啦

同埋有咩彩蛋背景上一次出trailer都討論得7788
宜家都係等上畫打下牙骹姐
唔係XX, 只係女人同黑人,wonder woman美國收4億,唔通ww又真係超級好睇咩,咪又係因為女權因素
睇開MCU
但WW真係拍得好
尤其No Man's Land一幕
一個真真正正的hero
https://www.youtube.com/watch?v=MlwHKphUU_Y

其實唔覺得當中好強調自己係女人
Steve
Steve犧牲左自己
唔通又講成女人唔識犧牲咩
套甲都好肉酸
經期隊長套甲好似SM衫咁
呢幕真係正到痴線
最大敗筆係最終戰打得唔好睇
M狗氣急敗壞
呢幕睇個時真係好不安
Steve一講話It means no man can cross it
幾驚diana會講我係woman I am no man呢d廢話
好撚彩冇
you are not alone

"
Ms. Grinch
4 個月前
I love how she says, “No, but that’s what I’m going to do” instead of, “But I am no man” because she knew it had nothing to do with gender. She was simply doing what she believed was right and was following her instinct, and that’s what is so inspiring about her: her willingness to do what is morally right in every way she possibly can."
真正既超級女英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞