Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
其實係DC抵死嘅
咁抵死?咁而家佢點自我介紹?
漫畫名,商品唔可以用Captain Marvel,書入面其實可以用但DC費事煩一律叫Shazam
佢講Shazam唔係會變翻細路咩?
Shazam咪仲好聽
完全冇違和感
沙贊就算拍得好都好難贏marvel電影,marvel食正黑人及女人做主角的熱潮,之前黑豹咁高票房成績都知左膠太多,今次講女權又加上marvel牌子重唔係無敵
真係好笑,用露波靚女做gimmick叫咩
第一次睇完Marvel電影既trailer
冇想入戲院睇嘅衝動
漫畫英雄俊男美女是常識吧(直至Captain Marvel)
唔通Marvel成日要男主角除衫又係低質gimmick啦喎

呢個真
今次入場係為左睇avg4
m狗:點同,劇情需要
同上年睇黑豹一樣
marvel 緋紅女巫算密實左啦,同漫畫比
其實
Amber拍水行俠個樣都唔算好掂
我反而鐘意Brie larson

不過開頭d人屌佢件衫同造形唔還完
後期知綠衫係早期,跟住又屌佢唔似
其實都係面方,點解唔揀Olivia Wilde?
佢Tron個look我到而家都仲記得
睇trailer睇到嘔血
用黑人女人都可以比人屌,用靚女等等既gimmick拍套垃圾叫咩,
dc搵笨柒夠係常識啦,常識係用0黎打破,
你隻cyborg夠係黑人啦,ww係女人啦
我反而鍾意蟻俠個能力,變大變細幾得意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞