Marvel Studios《Marvel 隊長》Captain Marvel 全新片段

293 回覆
56 Like 80 Dislike
captain marvel除非真係忙到無時間
否則點都會入去睇
雖然 個人覺得同黑肑一樣
只係前傳故事 介紹返個人物
同A4未必有太多相關內容
其實蟻俠1 係主力sell變大變小能力
睇返蟻俠1 動作場內 其實好一般
只係玩變大變小能力 玩得好 初睇覺得好得意
尤其是最後boss戰
佢地打得好肉緊 打到好似超西咁
但係鏡頭一轉 去返正常視覺
其實係無乜野

蟻俠2 最正係黃蜂手打鬥
完全活用變大變小能力

BTW 最重點係 蟻俠個FD 鳩UP 先係全劇爆笑位
打咁多字篇文拓用幾個字就形容倒啦!爛gap+爆谷
假波黎喎CHING
商天鵝咁撚樣 點睇啊
如果揾dr. strange個女友醫生做captain marvel仲好
當個個都話樣衰既時候
係得班M狗係度自說其圓話好
唔好咁肉鳩酸啦,套戲你都冇份演出就係度幫個女主角護航,又接受唔到其他人既意見
gag呀文盲
搵佢做captain marvel 相信冇人反

sorry呀
肥絲大隻
真係型到癲
Emily Blunt係最好
但人地唔肯或者Marvel另有諗法
都冇計
未係最理想就等於樣衰?雖然唔係話好靚,但一定唔係樣衰囉,上面仲有ON9攞欣宜黎比,堂堂奧斯卡最佳女主角比你地講到好似一文不值咁,真係痴撚線
大家係咪忘記左故事set在90年代中
個look老土d好正常

之前有流出佢A4造型,差好遠
如果X-Men 回歸 MCU之後繼續用奧斯卡影后Jennifer Lawrence 演妖后呢
你咁講有啲唔公平
m狗覺得好係因為佢地已經食過最難食既屎
你睇下舊年黑豹啲女佢地都啃左落肚
依家經期隊長咁既質素相對已經係一個進步
所以佢地讚我覺得可以理解
連登反嘅,都會紅
攞奧斯卡最佳女主角
係睇演技,唔係睇樣

而家無人話過佢演技,係話佢個樣

原全唔係奧唔奧斯卡嘅問題
未必,睇下DC
係A4造型好靚
Captain Marvel 係A4勝出嘅關鍵
所以戲份一定好多!
所以咪話你班人痴撚線囉,個個淨識得用條撚諗野,成七頁都只係識得屌尻人唔夠靚,唔講我以為討論緊AV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞