仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
我朋友係二手group收鞋收到呢d

佢分唔到真假 幫手睇睇

...

so fat

對998有d似999
大家點睇247?好似冇巴打買咁
247性價比係高 但已經唔係大家熟悉同喜歡嘅NB

況且係mic
想問247 sport 邊度仲有貨

佢分唔到真假 幫手睇睇

...

so fat

後踭位果個NB字...
正常既?

況且係mic

真係舒服?
mic我寧願玩999
個feel已經唔係nb

佢分唔到真假 幫手睇睇

...

so fat

嘩 送俾我都唔敢著
一直都好想要1400mg
仲有灰同navy 1400都好靚

1400mg係粉紅色lin頭,可遇不可求

Mg邊度係粉紅色?定你講緊1400ms?
曾經都有好幾對但賣晒 今日又食屎忽痕買左對m997jol
曾經都有好幾對但賣晒 今日又食屎忽痕買左對m997jol

況且係mic

我覺得鞋型、配色都幾好,如果係驚皮就好了

況且係mic

我覺得鞋型、配色都幾好,如果係驚皮就好了

agger
有無人知道邊度有得買m990😭灰或者navy 我見日本要28000円 好貴
已經唔興啦其實 毒撚先著

收嗲屌你老母 個個post都係度派膠
1千蚊budget有邊對淺色抵玩?

求撚其上J.Crew 買啦 幾百蚊就1對MIU 998

求撚其上J.Crew 買啦 幾百蚊就1對MIU 998

最cheap既574
著左5年
有無人知道邊度有得買m990😭灰或者navy 我見日本要28000円 好貴

M990係幾正架
已經唔興啦其實 毒撚先著

收嗲屌你老母 個個post都係度派膠

咪就係,興先著果d正柒頭
Nb要興先著架咩,都on99

佢都係想收膠姐

M990係幾正架

我想入手 但搵唔到

M990係幾正架

我想入手 但搵唔到

整左兩對998 好撚抵

巴打,我想入對998
想問下邊道買會平d呀?

Jcew US not hk
Code Bigsale

M990係幾正架

我想入手 但搵唔到

依家好少見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞