仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
巴打會係香港嘅門市買鞋定上網買

門市試完上網買

門市試完上網買

門市貴到痴肺

門市試完上網買

試完唔買感覺幾衰

通常買鞋都係睇啱個款先會試

好似幾正
利申 無留意開nb

好似幾正
利申 無留意開nb

正啊你著會幾好睇

好似幾正
利申 無留意開nb

正啊你著會幾好睇

之前嗰對全白定呢對好啲
有無巴打已經買左1978,好似好正
http://www.newbalance.com/pd/1978-new-balance/ML1978.html?dwvar_ML1978_color=Navy_with_Tan#color=Navy_with_Tan&width=D

紅色幾靚 係鞋底白色太大舊
有無巴打已經買左1978,好似好正
http://www.newbalance.com/pd/1978-new-balance/ML1978.html?dwvar_ML1978_color=Navy_with_Tan#color=Navy_with_Tan&width=D

紅色幾靚 係鞋底白色太大舊

有無巴打著過,好唔好著

今日到手 仲送埋防盜

好似幾正
利申 無留意開nb

正啊你著會幾好睇

之前嗰對全白定呢對好啲

遲啲話你知

今日到手 仲送埋防盜

咁點呀

今日到手 仲送埋防盜

Jcrew?
有冇巴打試過係new balance oXXXX訂過996,樓上話假野個鞋頭鈍,之前訂左一對,發覺個鞋頭都鈍鈍地
995 cha 到手
發現個碼好似大996少少,係咪正常?

真正靚
呢度有冇人著990GR2
995 cha 到手
發現個碼好似大996少少,係咪正常?

真正靚

好唔好著
呢度有冇人著990GR2

我都想知
我覺得依對野係990系列入面最有美感
我對574一落雨/去公廁對鞋就會變左溜冰鞋咁
我想問下有邊對個底係防滑同無咁易蝕
in 1400SB we trust
我已經買第3對

我有對著左4-5年,仲未殘

未洗買下一對住

邊度買sb平d
每次經過日本成2萬幾羊都唔捨得買了
530here
係韓國著1600食韓燒果時成pet泡菜pet左對鞋到 過左兩三日,有冇巴打知道點搞

之前著574都係咁
爛左就唔再考慮574了

之前著574都係咁
爛左就唔再考慮574了

未爛都已經想掉左佢
再著落去遲早仆街

今日到手 仲送埋防盜

笑撚左

今日到手 仲送埋防盜

咁點呀

叫我去銅記jcrew 拆左去 去到又話對鞋係jcrew us 唔拆 著出街應該幾型棍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞