仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

我對996啲麂皮都污糟左
有無得抹翻佢
定係繼續整殘佢賣佬味?
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

麂皮
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

麂皮

對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

有無得抹翻佢
定係繼續整殘佢賣佬味?

麂皮用SneakerSer

但一定要用麂皮刷,唔好用硬毛軟毛刷
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

麂皮

對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

有無得抹翻佢
定係繼續整殘佢賣佬味?

thanks巴打
對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

麂皮

對1400nv好污穢
有無法清潔下其實

鞋底定係麂皮?

有無得抹翻佢
定係繼續整殘佢賣佬味?

thanks巴打

247真係要最小買大1.5個size

我呢兩個月著下著下又鬆左D﹐不過最好真係買大D

呢件coach jacket香港有冇地方買到

呢件正

我屌
又引鳩我
搵下先

好撚好睇 但好似得外國網有得買

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

一次買左三對,一對自己著,兩對幫人買,計埋運費70磅一對幾抵
有Concepts x New Balance M998TNY 蜜瓜 9.5全新
tg: tlhb2014

點睇

呢件正

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

一次買左三對,一對自己著,兩對幫人買,計埋運費70磅一對幾抵

係美國定英國買會平啲 有冇人夾好才想要

呢件正

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

997有冇元祖灰
247 classic搶唔搶手?
聽日出去睇下買唔買到白色us 11

呢件正

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

我想夾呀

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

我想夾呀

想夾加一

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

我想夾呀

想夾加一

呢對冇貨啦﹐下次見到有靚色做SALE﹐睇下撞唔撞岩

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

我想夾呀

想夾加一

想夾

呢件正

我屌
又引鳩我
搵下先

有冇人會一齊訂

有興趣,幾錢?

997有冇元祖灰

好小見有出﹐997有對白
http://www.hanon-shop.com/i/q/M997JOL/new-balance-m997jol
退埋稅都要145磅(未計運費)

想問下咁多位師兄依對mlzantab 係咪香港無得賣?定係個model 太舊所以香港唔見?

係東京abc mart 見到特價,個款又未係香港見過但自己又無著開new balance ,所以上黎問下
Real?
247真係要最小買大1.5個size

係咪因爲個鞋頭腳指位現曬形
Real?

同埋呢對。個色好似有d唔同
好想搵對1400bc 知唔知邊到仲有

https://www.poopooonline.com/collections/new-balance/products/new-balance-m1400bc-made-in-usa

碼唔岩 著 us10.5
Real?

同埋呢對。個色好似有d唔同

我總覺得色差係正常
假唔假就睇你邊到買既姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞