仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
有無巴打著過997.5,我想問下997.5定998舒服啲
之前人地送的1500
好小著,因為買細左

剩著過997.5幾舒服

有冇諗過可以去專門店試下
有冇巴打知如果997著10號 1400應該著咩碼
依家一對996灰色要幾錢

想平平地買對。過1000就算啦

應該唔過1000
但搵到?

應該正常size掛

應該正常size掛

我自己
990&998 一樣碼
1300 1400 997 997.5 細半碼
其實C-cap,Encap,abzorb,REVlite邊種最好最舒服?

應該唔過1000
但搵到?

我都想知邊到有

幾個月前唔知邊到幾見。如果過左1000買其他算
有無巴打著呢對
唔知係咪堅野

應該堅既
但A貨就唔知喇

你個對係唔同架
有無人鍾意1600

好硬

封咗塵 9成新
有無巴打著呢對
唔知係咪堅野

應該堅既
但A貨就唔知喇

你個對係唔同架

fail
自膠
其實C-cap,Encap,abzorb,REVlite邊種最好最舒服?

同問

應該正常size掛

我自己
990&998 一樣碼
1300 1400 997 997.5 細半碼

我全部nb都比平時nike adi細半碼

同問

唔同型號其實都唔同,好難作準

好似abzorb咁,998,999,1600等都係用abzorb,但係999偏硬,1600硬到on9,998就正,淋得黎又有支撐,恰到好處

Rev就算啦,9成mic,再唔係就mii/miv,應該係諗出黎慳成本用

佢有個錯覺好尾機,初初著一定會覺得佢好著,夠彈,但耐左之後就慘過食屎,扁晒無回彈

encap 574,995,996,1300,1400,1500等等都有用到,唔同型號有溝埋其他唔知乜,好似1400咁係encap+c cap中底,個腳感已經同574差好遠,996都係encap+c cap,不過我個人就覺得996麻麻地好著,1400好d

1500唔知點解都係偏硬

998 for sure

998個abzorb底絕對好過果個rev

nb好少買唔係miu或者mie d鞋,不論個樣定手工都係差咁d
咁應該用咩牌子洗鞋面?

我諗咩牌子係其子,最緊要係個刷唔可以用果d馬毛/硬毛刷

要用麂皮刷,咁既樣的

巴打係邊度有得買?

我淘佬買的
咁應該用咩牌子洗鞋面?

我諗咩牌子係其子,最緊要係個刷唔可以用果d馬毛/硬毛刷

要用麂皮刷,咁既樣的

[img]http://i.imgur.com/homl96g.pnimg]

邊到仲有us7 細size black or navy m990

black應該無啦,佢仲難搵過d collab款,我都想入多對收藏,有對著緊幾年已經有dd少殘

navy呢幾年有restock過,應該ebay果d有人放掛?

247已到手 size方面買啱啱好就得!
[quote]邊度仲有得入1400 sb

專門店有 成二千蚊 [/http://shop.newbalance.jp/products/newbalancem1400sb.html
日本網點買?
https://instagram.com/p/BQz4ThxBS79/

可以一試

998 for sure

998個abzorb底絕對好過果個rev

nb好少買唔係miu或者mie d鞋,不論個樣定手工都係差咁d

真..998著好耐都好舒服
上次開對997.5 tassie tiger 著左4個鐘就有d痛

好唔好著

好唔好著

幾錢入 想入對綠色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞