仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
香港邊度有247 classic 買?

今日見到唔洗專門店都已經有貨
利申:想入灰色

觀塘仲未有 綠定灰好

觀塘仲未有 綠定灰好

灰易襯D

觀塘仲未有 綠定灰好

灰易襯D

對1400 鞋頭黑色膠甩左出黎 你地會用咩痴?
用aa膠痴無耐又甩番
今日又係1300CL
今日又係1300CL

點解咁深色既
對1400 鞋頭黑色膠甩左出黎 你地會用咩痴?
用aa膠痴無耐又甩番

無理佢

著左1年,鞋邊有d發黃,有冇方法可以整返白

著左1年,鞋邊有d發黃,有冇方法可以整返白

波鞋擦膠
jason markk 洗個底既外圍ok既,但唔好洗到麂皮面
好似係
入nb專門店本身想睇247, 但個鞋型真係唔係好岩自己
行個圈見到對1600eg個色好靚就買左, 人生第一對
今日又係1300CL

點解咁深色既

原本舊version係深色
上年新version先淺色左
今日又係1300CL

點解咁深色既

又學到野
入nb專門店本身想睇247, 但個鞋型真係唔係好岩自己
行個圈見到對1600eg個色好靚就買左, 人生第一對

好快有第二三對
專門店買咗沙色1400
專門店買咗沙色1400

幾錢?我都想入手但覺得1400好貴
996 個皮面應該點洗乾淨
專門店買咗沙色1400

洗唔洗2k ? 1400好多色都好靚好想買
專門店買咗沙色1400

一直都正價2k
早個禮拜見到特價1600就衝了
專門店買咗沙色1400

一直都正價2k

1400be group 入都係$1000度
今日又係1300CL

點解咁深色既

又學到野

係,呢隻先係原色,不過淺色就似1300JP
專門店買咗沙色1400

一直都正價2k

咩gp買到呀清
專門店買咗沙色1400

一直都正價2k

咩gp買到呀清

同問
今日又係1300CL

點解咁深色既

又學到野

係,呢隻先係原色,不過淺色就似1300JP

1300jp2

試鞋既時候冇著咁耐 唔覺嘛
試過998就發覺996好似撐到好爆好迫

1400鞋頭係明顯闊d,不過就好包腳,
996我就雖然都唔覺夾同窄,仲好唔包腳,
所以感覺麻麻

試左997 感覺個底幾斜 前掌好貼地 後掌硬硬地

呢對真係建議試真d

著耐左易攰,可能正正因為佢斜底搞到d力聚晒去前掌

試左咁多對nb之中佢真係唔多好著

btw人人腳型唔同啦,唔知有無人覺得佢係舒服過998/1400

好多波鞋都係後或高啲架喎
因為後踭位點都一定最受力
呢點唔關腳形事

其他都無野,得997係完全feel到佢係跣住腳咁聚去前面

Same
Exact7ly

你地淨係係專門店試過定點
著多幾次會軟熟啲 慣左好舒服
但我新買返黎都未至於跣落去咁嚴重
你確定你試/買岩size?

2對997

nv同黑色麂皮啡色皮鞋舌果對

nv真係著到腳攰,另一對都好少少 我覺得nv硬過另一對

利申:所有nb都係us8,對對都係岩size
專門店買咗沙色1400

專門店 有米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞