仲有冇人著緊new balance (2)

1001 回覆
24 Like 2 Dislike
依加有邊間網店買鞋信得過
淘寶依家NB 既天貓旗艦 店有特價 有無巴打知係唔係伏

去outlet買啦,都係差唔多價

最後都係買左對009 灰色

希望冇伏
放1400sb 99.9%new $1350
買細左 未著過出街

Tg: uhihi123
放1400sb 99.9%new $1350
買細左 未著過出街

Tg: uhihi123

Us 7.5 fit平時著us8

放全新m998 us11 $700
Telegram : edmtl

呢對真定假?

900蚊

呢對真定假?

900蚊

就咁睇似真
有冇人試過官網買野?

送來香港幾耐到?
有冇人試過官網買野?

送來香港幾耐到?

唔係搵中介運既咩?

今日到手 仲送埋防盜

Jcrew?

係喔

偷鞋😂

邊到有得入手

邊到有得入手

東京outlet 齊碼任揀
有無巴打知邊到仲有991買

呢對真定假?

900蚊

就咁睇似真

係幾好睇
着nb其中一個原因就係因為襯到闊腳褲,巴打有無同感

點襯

點襯

襯咩?
都係your face your fate
想買1400啡色有無巴打知邊到有
pish

點襯

襯咩?

多數直腳日牛,加1500,cover 少少鞋身

Jogging 同skinny 唔太適合我,做開gym大腿粗,同得28腰,slim cut 已經好緊,又cool 春袋,好唔舒服

點襯

襯咩?

Jogging 同skinny 唔太適合我,做開gym大腿粗,同得28腰,slim cut 已經好緊,又cool 春袋,好唔舒服

大脾粗但28腰 巴打一定好大隻

點襯

襯咩?

大脾粗但28腰 巴打一定好大隻

沉左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞