[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (19)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
藍色36岩我
信用卡係要開通左先得
但如果中國銀聯就可以直接用
可能佢唔收visa/master。好那正!好想搭單買
https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F292905228022

Ebay 價,Ortega 38都唔多,有d開過千(USD),樂天都唔平,基本3-4萬円up,你間野好正
嘩,謝謝資,今次真係執到寶
吓我visa master咩都冇搞都用到喎 (唔係樓上巴打間鋪)
Bro唔好意思呀,如果我用到信用卡都可以幫買,但而家只收現金,我要留現金買Goro’s , 真係唔好意思呀 同埋藍色個件係有瑕疵,佢表面好似有啲勾線?但個價就$12900
因為以往都試過要cut左card center先得
另外非銀聯又多地方會再收extra charge
唔緊要,希望金巴你成功入到Goro’s
等緊上去了
有卡機基本ok,但前提一定你activate 左張卡先,唔係邊度都用唔到,visa/master/銀聯/AE/JCB個d全部發卡組織,正路visa/master受會多過銀聯,我指海外,內地另計,日本我基本visa/master/JCB冇問題,但前提佢有卡機,不過好多古著店冇卡機,只收現金。不過我試過店長叫我PayPal (through PayPal 俾credit card)俾佢都可以,仲可以直接tax free
Goros要大量現金
感謝🙏因爲我show完兩張信用卡比佢睇,佢過ok , 點知轉頭打咩我
有都冇用
最多俾你買一兩件
頂我都係時得時唔得完全冇路足

Hsbc 執7左佢啦
係格離post見到軍褸d款,想整件黎試下 個款大概係咁樣
請問n1 deck jacket有咩牌子好介紹

筆直:$1000-2000
兩千真係無好介紹,除非二手
我用Dbs master同ae 無搞過開通
試過找酒店 又試過買衫 都無問題
Houston
2手buzz rickson
係冇路足先嬲

搞到儲唔到分

依家都係靠dbs 頂頂
未試過有任何一張信用卡要做手續先可以係外國用
獅子,渣兜,富邦all ok
我都未試過,所以我唔係好明咩事
同黑店價差不多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞