[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (19)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
想請教下呢度多人著paraboot嗎?

香港好似真係唔係咁興

另barbour 加翻佢頂原裝帽會唔會變柒

呢度d人買野唔理興唔興

我有買埋帽

香港好似真係唔係咁興

有一對

邊度有得買/試都係一個問題

呢樣真,真係喺香港未見過Paraboot

入左嚟件good on cotton sweater .... 試上身又幾鍾意。

我都有
有一對

Incredible 之前有 唔知依家
有一對

好少見 但我覺得靚

入左嚟件good on cotton sweater .... 試上身又幾鍾意。

我都有

跟你買
大阪有咩鋪好去
四五去 可以整定個list
大阪有咩鋪好去

堀江 夠你破產

好少見 但我覺得靚

嚟日本買

好少見 但我覺得靚

嚟日本買

台灣反而幾hit
大阪有咩鋪好去

堀江 夠你破產

第一次去正常都會失守
好少見 但我覺得靚

嚟日本買

台灣反而幾hit

覺得係幾靚
但窮撚表示睇下已經夠
大阪有咩鋪好去

堀江 夠你破產

第一次去正常都會失守

我又係四五去
堀江 夠你破產

第一次去正常都會失守

我又係四五去

我無失手
Bro唔好意思呀,如果我用到信用卡都可以幫買,但而家只收現金,我要留現金買Goro’s , 真係唔好意思呀 同埋藍色個件係有瑕疵,佢表面好似有啲勾線?但個價就$12900

有卡機基本ok,但前提一定你activate 左張卡先,唔係邊度都用唔到,visa/master/銀聯/AE/JCB個d全部發卡組織,正路visa/master受會多過銀聯,我指海外,內地另計,日本我基本visa/master/JCB冇問題,但前提佢有卡機,不過好多古著店冇卡機,只收現金。不過我試過店長叫我PayPal (through PayPal 俾credit card)俾佢都可以,仲可以直接tax free

感謝🙏因爲我show完兩張信用卡比佢睇,佢過ok , 點知轉頭打咩我

巴打間嘢喺邊 我20號去東京
有卡機基本ok,但前提一定你activate 左張卡先,唔係邊度都用唔到,visa/master/銀聯/AE/JCB個d全部發卡組織,正路visa/master受會多過銀聯,我指海外,內地另計,日本我基本visa/master/JCB冇問題,但前提佢有卡機,不過好多古著店冇卡機,只收現金。不過我試過店長叫我PayPal (through PayPal 俾credit card)俾佢都可以,仲可以直接tax free

感謝🙏因爲我show完兩張信用卡比佢睇,佢過ok , 點知轉頭打咩我

Sorry冇嘢了,爬完文見到,唔該巴打

Sorry冇嘢了,爬完文見到,唔該巴打

希望你都買到野 話時話我見到好多古著都有barhour賣
第一次去正常都會失守

我又係四五去

我無失手

等你講今次買左幾多野

Incredible 之前有 唔知依家

應該一年返一次貨, 係灣仔分店賣
我又係四五去

我無失手

等你講今次買左幾多野

orgueil 買左件sack jacket 同shirt
japan blue 買左2件馬甲
muji買左件冷衫
桃仔買左件shirt
我無失手

等你講今次買左幾多野

muji買左件冷衫
桃仔買左件shirt

比賽現在才是開始
等你講今次買左幾多野

muji買左件冷衫
桃仔買左件shirt

比賽現在才是開始

無啦 聽日應該去多次orgueil 同去上野買sugar cane件wabash vest
muji買左件冷衫
桃仔買左件shirt

比賽現在才是開始

無啦 聽日應該去多次orgueil 同去上野買sugar cane件wabash vest

死癲佬

香港好似真係唔係咁興

有一對

係法野旅行果陣買
有一對

聽講 paraboot 好似極少俾代理亞洲地方做 所以香港都好少地方有得買 女友都買左對 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞