[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (19)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike

到著

紅巴40應該幾fit?

fit 呀,如果唔拉拉鍊

諗緊買藍色好定米色好
説服唔到自己買baracuta
太撚貴

end好似有減
對條Mr.Swallow褲有d興趣

摸過,可以一戰

想問下條褲係button fly 定zip fly。
IG dm佢地唔理我

冇記錯就button,駛唔駛幫你問下daychild
有對light著左10年
輕過workboot 試過拎黎行山

我都有對著左9年幾
落雨必著

我都係著咗10年, 落雨會同對LL bean 輪流著

得對33112
light香港開倉會唔會有12D咁大?
巴打戴得好型

想識巴打

巴打係點綁㗎?

想識巴打

巴打係點綁㗎?

I see,你放喺衫入面,所以唔係跌出嚟
點睇porter classic

正野!不過貴
個人like kapital,個價平易近人d
有無巴打著danner?
近排想入對danner light
不過搵唔到香港有卡其色

Amazon la
請問 bangkok 有咩地方好行?

Pronto, siam站必去
紅巴40應該幾fit?

fit 呀,如果唔拉拉鍊

諗緊買藍色好定米色好

米色
Baracuta本身就係出Harrington Jacket先,U記抄款點會唔似

想問下樓主覺得似唔似啫,唔使咁激動

當然似啦,harrington jacket 囉

呢件好唔太中
摸過,可以一戰

想問下條褲係button fly 定zip fly。
IG dm佢地唔理我

冇記錯就button,駛唔駛幫你問下daychild

唔洗麻煩巴打啦,我都覺得係button

終於買到少少夏天野
新買左對皮鞋,大左一隻半手指位點搞好

thx ching. 邊間多野睇? siam paragon 定siam square soi 2

照著 一係放左佢

thx ching. 邊間多野睇? siam paragon 定siam square soi 2

兩間去哂啦!

照著 一係放左佢

著厚襪試下先

終於買到少少夏天野

衛衣冷衫喎,夏天著?

件N-1隻左袖,入面件衫永遠長過件褸袖

鞋係?

今日著n1

今日著n1

日本便利店

今日著n1

日本便利店

自膠

鞋係?

威屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞