[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (19)

1001 回覆
3 Like 6 Dislike

muji tee
soulive sashiko haori
0105味野限

muji tee
0105味野限

e e .... 唔知凛巴都有入soulive 喎。
今日c man d

Cdg blazer
Orgueil henley tee
FOB pants
CJ loafer
桃tote
行完大阪冇乜血出,花多眼亂都冇眼力,都係買返 basics 算,出得最勁都係Ring Jacket 要等 alteration

行過 Hankyu Mens 發覺開左RRL,有條之前肥左唔啱著嘅 corduroy pants made in usa 但冇 size

巴打件vest 好靚
另外ring jacket 好期開箱 以成衣來講,ring jacket真係冇得輸

我都想件vest

件vest 正

muji tee
0105味野限

e e .... 唔知凛巴都有入soulive 喎。

我想買佢件bandana
巴打件vest 好靚
另外ring jacket 好期開箱 以成衣來講,ring jacket真係冇得輸

我都想件vest

件vest 正

都想買vest

37j1 jkt
U 記
grant stone
行完大阪冇乜血出,花多眼亂都冇眼力,都係買返 basics 算,出得最勁都係Ring Jacket 要等 alteration

行過 Hankyu Mens 發覺開左RRL,有條之前肥左唔啱著嘅 corduroy pants made in usa 但冇 size

最右手邊藍色外套好靚 大概咩價位?
Bb vest 係咩brand?

KAPITAL

以下舖頭好多都呢款 vest

最正嗰幾間

我mark 左呢d 諗住全部行晒
KAPITAL

以下舖頭好多都呢款 vest

最正嗰幾間

我mark 左呢d 諗住全部行晒

抗巴祝你大手入貨

Drakes shawl collar cardigan
日本入平d?
巴打rj入左乜

之前上網買落啱啱收到拎黎日本做middle layer 同場加映咋

不過過到黎 cashmere cardigan on cashmere sweater室內暖氣太熱放棄左搵件薄啲嘅算

巴打件vest 好靚

買左件 plain single breasted wool jacket 同一條似 pommella aus1 但 cotton 料嘅 beige 褲, 應該1月底先寄到返香港

Moleskin 幾得意 行過完全啱識個 brand 但見大家講得多法工呢件有啲似樣就入,40k yen 上網後尾 search 返個 brand 好似冇禁貴

Moleskin 幾得意 行過完全啱識個 brand 但見大家講得多法工呢件有啲似樣就入,40k yen 上網後尾 search 返個 brand 好似冇禁貴

40k 羊都唔平喎
Pherrow's pea coat
Uniqlo 樽領
Uniqlo chino
Uniqlo 樽領

夠暖咩? pherrows 我有件CPO, 唔暖架喎。
二手衫有咩地方好買
Uniqlo 樽領

夠暖咩? pherrows 我有件CPO, 唔暖架喎。

夠暖呀
其實唔係好凍
輕步兵裝備

Baracuta G9
日本街檔買的Sweater
SD107
Timberlands Yellow shoes
Headporter Tote bag

我新入坑
全古著仲未接受到
混搭勿插
輕步兵裝備

Baracuta G9
日本街檔買的Sweater
SD107
Timberlands Yellow shoes
Headporter Tote bag

我新入坑
全古著仲未接受到
混搭勿插

混搭先係王道
想請問巴打,買個大男裝tote去街,有冇咩介紹?

Vintage Bell System

Vintage Bell System

紅巴 有冇d 冇咁hard core? 同埋想手抽長d 上膊

Jeansda tomahawk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞