香港地,生得醜既女仔仲慘過毒撚

267 回覆
1903 Like 113 Dislike
我覺得整容嘅更加醜
周街都膠樣
你估個個女人都高質咩 遲啲清潔阿姐譚仔阿姐都需要下一代繼位咖麻
有個窿 交暗小小燈 咪一樣
Sor,我真係無呢種傾向,睇嚟我真係唔適合做一個香港人。

喺我身邊每一個朋友都係我無啦啦走去撩偈傾果陣識番嚟,完全唔係因為個樣我先去主動去搵佢傾偈,而係我想儘可咁了解身邊嘅人同埋佢哋嘅故事,同每一種人交下手,咪話唔過癮。

況且,我嘅邏輯話俾我聽:外表好同唔好嘅人,都係一個會有病痛、抵抗唔到衰老、無法逃避死亡嘅人,又有啲咩咁高等啊?咪又係脆弱不堪嘅人!憑啲咩有特權啊!?你估你係皇帝啊!

最後,我真係喺睇外表識人呢一點上「見識」過唔少。所以「外表」呢樣嘢,其實好弔詭,奉勸你唔好信得太認真。
有冇咩凖則界定醜女
因為靚人自己由細到大覺得靚仔/女無咩特別 反而可能會睇才華/口才/其他條件
唔靚先會中意靚仔/女
利申 兩個好樣組合
其實cat girl唔係太樣衰…只係太肥
ching真係未見過真正樣衰女人
睇錢七就知
靠個樣做埋兩登女兒
有邊個明星個仔樣衰到討論度夠佢高
香港地 真係好少見到d絕地樣衰既女仔 其實男都無乜真係好柒
呢d野有好多因素,點可以用樣去判斷
你只可以話個靚仔唔睇樣
呢個道理應該世界通行吧
眼細 眼距闊 無鼻樑 無下巴 嘴突過鼻
自己睇睇 etc
識化妝呢個樣都執到靚
肯去護膚換髮型畫條眉都差幾十倍啦
全世界都係人醜命賤㗎啦
邊度唔係
傷殘人士天生缺陷俾火燒過都溝到女 嘅例子 聽唔少
反而女 嘅例子未聽過
隻眼搞唔掂wor ching 你咁講其實無咩樣係執唔靚
咁又係
呢啲眼化完會變靚
真正唔靚係輪廓差(呢個唔係),就點化都好難救
唔同意,毒撚連醜女都唔會想要。
相反醜女都仲有機會俾毒撚睇中。
作為一個女仔(唔靚)
其實我覺得最主要問題係,身邊其他人有,但你無個下最慘

其實上到大學啦,無人會因為你醜樣而特別去恥笑你/唔鍾意你/呢樣各樣,但係無人會對你特別好 大學真係一個好殘酷既地方&呢樣野會令你好無自信 then 因為無自信+唔靚(或者醜),呢兩樣野加埋就會好撚大鑊,有d仲會進化做毒/宅/腐+肥

呢幾樣加埋就真係好撚大鑊
上帝請保佑我唔好中哂以上全部
叫鴨
醜女個market係鬼佬
咁佢專登整柒表情啫(啲牙又柒),另一張就正常表情,咪會咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞